Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
17 (maximum: 20)17 / 20
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Náčelnické zkoušky a Čotokva Velké lóže

(aktualizováno 5.3. 2014)
Zpráva » Náčelnické zkoušky - akce
(na konec pozvánky přidána příloha: Soubor znalostí a dovedností po úspěšném absolvování vzdělávacího kurzu )
 
S radostí vám oznamuji, že i v roce 2014 pro vás náčelnictvo LLM uspořádá Čotokvu Velké lóže. Jedná se o vzdělávací akci, kde je možné získat akreditaci hlavního vedoucího tábora, která je uznávaná i MŠMT.
 
V případě vašeho zájmu o účast se přihlašte v přihlašovadle svou platnou emailovou adresou. Pomůžete nám tím při organizaci akce (budeme vědět kolik objednat porcí kaviáru). Zároveň tím budete zařazeni do mailingového listu a další podrobnosti o akci vám budou zasílány e-mailem.
 
Přihlašujte se prosím pomocí přihlašovadla co nejdříve, nejpozději však do 14.3.2014.
 
Celá akce bude rozdělená do několika dílčích úkolů:
 
1) Absolvování teoretické části formou e-learningu. Tzn. domácí studium výukových textů a plnění různých zajímavých úkolů zpřístupněných přes internet na stránkách Woodcrafterské UNIverzity, zkráceně wuni. Tématické studijní okruhy budou Woodcraft, Vedení kmene (pedagogika, psychologie), LLM a kmenové zřízení, Organizace táboření, Právní odpovědnost – trestně právní, občansko právní, Právní subjektivita a hospodaření, Environmentální výchova a přírodověda. E-learning bude spuštěn 13.3.2014. Přihlášení o tom budou informováni a e-mailem vám zašleme přístupové údaje.
 
Splnění většiny e-learningových úkolů bude nutné do 20.3.2014
 
2) Vyhodnocení úkolů z e-lerningu, setkání lektorů s účastníky a v neposlední řadě i osvojení teorie v praxi. Nejenže si vyzkoušíte, jak se staví klenba, ale budete také pátrat po ztraceném relikviáři. To o vše i mnohem více proběhne na 1. praktickém víkendu 28.3.-30.3. 2014 na hradě Bečov (http://www.zamek-becov.cz/).
 
 3) Povinná je i účast na 2. praktickém víkendu, který bude formou putování 25.4.-27.4.2014. Před konáním této akce tzn. do 20.4.2014 musí být odevzdány a opraveny všechny úkoly z bodu č.1 a splněn bod č.4. Po úspěšném absolvování tohoto víkendu budou předány i dekrety. 
 
 4) Nezbytnou součástí získání náčelnických zkoušek je potvrzení o absolvování kurzu první pomoci, který letos nebude součástí praktického víkendu a bude si ho muset každý obstarat sám. Potvrzení je nutné předložit nejpozději do 25.4.2014.
 
Cena za oba víkendy bude 600 Kč/osobu, členům LLM bude proplacena doprava. 
 
Pro splnění Čotokvy Velké lóže a získání glejtu budou některé e-learningové úkoly nepovinné, dále pak není nutné splnit bod č.4. Pro splnění Náčelnických zkoušek pro náčelníky kmenů a pro akreditaci hlavního vedoucího tábora MŠMT je nutné v daných termínech splnit všechny body.  (Platné náčelnické zkoušky musí mít každý náčelník kmene, zároveň je doporučujeme všem, kteří ve kmenech s dětmi pracují, vedou schůzky, pořádají víkendové akce apod.)
 
 
Náčelnictvo a lektoři se už nyní těší na vaší účast. Upozorňujeme na nebezpečí spousty nových zážitků a legrace.
Doplňující informace se budou kromě mailingu průběžně objevovat na stránkách LLM.
 
Za náčelnictvo Vítek
 
 
Předchozí náčelnické zkoušky

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
cialis1uwwypwwr
Strážci pokladů2
Robík1
Pípáček1
Honza1Stopaři
Kruh8
Glí Wičaša1
Irí Žaloudková1Tussilago
Katka1
celkem:17 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: