Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Křest knížky Náčelníkův rok Miloslava Nevrlého

(22.11. 2013 12:07)
Zpráva » Pozvánka
NÁČELNÍKŮV ROK je knížka do kapsy, určená hlavně pro chvíle odpočinku, kdy je potřeba ve všednodenním shonu provětrat hlavu něčím povzbuzujícím. Knížka na svých 52 stranách „kapesního“ formátu B6 obsahuje výběr z Náčelníkových knih Karpatské hry, Zašlá chuť morušek, Kniha o Jizerských horách a k tomu jako překvapení prakticky neznámý a obsáhlý autorův text O fšelyčemz hedbábném z mého mládí…
 
Obrázek na titulní straně daroval Pavel Čech – Machimia, grafické zpracování si vzal na starost Stanislav Dlouhý – Hadži, korektury Brigita Vidimská – Kytka  a odpovědným redaktorem vydání se stal autor tohoto článku. 
 
Poděkovaní za spolupráci patří Kamile Lunerové - Maqiyémi, Petru Wilhelmovi – Willymu, Fredymu Schubertovi a Romanu Šantorovi – Bobovi.
 
 
Přijmi proto pozvání na její křest, které se koná v úterý 3. prosince v Literární kavárně v pražské Řetězové ulici 10.   
Více najdeš v přiloženém pozvání.
 
pozvánka
 

Komentáře, diskuze

25.11. 2013 16:23
Milan
Ahoj,
pujdete tam nekdo? Rad bych si knihu zakoupil (a nechal podepsat od pana Nevrleho), ale nedostanu se tam. Byl by nekdo ze znamych ochotny udelat mi 'kuryra'?:-)
Penize poslu na ucet a knizku bychom si predali v unoru v Praze...
2.12. 2013 17:32
Filip Chmel
Ahoj Milane,

nevím přesně kdo jsi, ale knihu ti rád obstarám a nechám podepsat. Napiš mi na nacelnik@woodcraft.cz

Zdraví Filip
2.12. 2013 19:21
Tony
Práve jsem mluvil s Náčelníkem a je bohužel nemocný, potkal se s nějakým angínovým bacilem na čtvrtečním setkání v Liberci u příležitosti jeho životního jubilea. Tím tedy - nerad - oznamuji, že se zítřejšího křtu nezúčastní. Nicméně program večera je stále jeho dílem, protože (a to si teď opravdu nevymýšlím) si považoval, že mu sbírku vydává Liga lesní moudrosti a proto zcela obětavě napsal pro tento večer několik nových povídání týkající se knih, které ho v určitých životních obdobích nejvíc ovlivnily a poskládal je dohromady společně s dalšími ukázkami z knih a to jak z jeho, tak i z knih jím vybraných. Zde se tedy v programu večera nic nemění, jen bohužel bez účasti autora. Sbírka Náčelníkův rok byla již z tiskárny převzata a je připravena na zítřejší křtění.
9.12. 2013 12:04
Lumír Ivánek
Dobrý den

měl bych zájem o knížku Náčelníkův rok. Jak se dá objednat?
Děkuji za odpověď

Lumír Ivánek
9.12. 2013 21:22
Tony
Dobrý den.
Náčelníkův rok je k dostání přímo v kanceláři Ligy lesní moudrosti, tedy na pražském Senovážném náměstí 24, dále v brněnském Kudrnově obchůdku v podchodu hlavního nádraží, tak i na e-shopu Trampského magazínu a to zde: http://www.trampsky-magazin.cz/obchod/knihy-publikace-a-casopisy-2/
V nejbližších dnech bude i plzeňském Limasportu na Slovanské třídě 31. Nebo můžete napsat přímo na můj mail, který je uveden pod článkem a vše dohodneme osobně.

Kolik je pět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.