Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Dálkový pochod na Kosáku

(11.5. 2013 21:46)
Zpráva » Pozvánka
Při letním táboření na Kosím potoce budete mít možnost si splnit ČIN 1B3
Dálkový pochod- 50 km ČIN,100 km V.ČIN

Zde se vám otevře mapa s vyznačenou trasou 50 km a zde se otevře mapa s vyznačenou trasou 100 km

Trasy jsou vedené převážně po atraktivních turistických stezkách (pravda je, že první polovinu stovky si krásy okolí moc neužijete, půjde se přes noc).
Dáváme to raději vědět včas, přece jen je potřeba něco před tím nachodit. Nedoporučujeme těžké pohorky ani mokasíny, naopak malý baťůžek se sváčou a pitím, pláštěnkou či lehkou nepromokavou bundou, rezervníma ponožkama a dobrou baterkou pro stovkaře (50 km potmě) se hodí určitě.
Termín pochodu si buď můžete určit sami, nebo vyrazit jako větší skupina pohromadě asi v prostředku druhého týdne táboření. Za prvé proto, abychom si táboření před tím užili, a za druhé, abychom měli dva dny na přemluvení nohou před balením a odjezdem z táboření :-)

Za pořádající Aki & Tokhatamani


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.