Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
8 (maximum: 40)8 / 40
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Setkání nad myšlenkou rodinných kmenů

(25.8. 2011 13:51)
Zpráva » Pozvánka
Jsi členem rodinného kmene v LLM ? Chystáš se ho založit ?  Pokusil ses o něj a nějak to skřípe ? Možná někdy v budoucnu to vidíš pro sebe jako možnost ? 
Právě Tobě je určeno setkání na Bobřím hradě ve Skleném n.O. ve dnech   16.-18. 9. 11 .
Pro ty  , které zajímá současnost a budoucnost rodinných kmenů v Lize.
 Zkusíme si odpovědět na otázky :
Kdo jsme  ?  Kam jdeme ?  Má to vůbec nějaký význam ? 
 
Promluvíme si o typech RK , mrkneme na zdroje společného soužití a fungování RK , ale i  na zdroje napětí a případných konfliktů . Zamyslíme se nad trváním RK v čase a nad změnami jeho struktury , stejně jako nad jeho vztahem k Lize a woodcraftu vůbec. Zkusíme dát dohromady nějaké praktické rady  pro fungování RK, pro jeho financování a společný majetek. V neposlední řadě nás bude zajímat  otevřenost Ligy vůči nově příchozím rodinným kmenům.
 
Rádi uvítáme  další inspirativní návrhy .
 
Setkání bude mít spíše pracovní  formu , proto jsme pro tentokrát vyloučili typické členy RK – tedy děti . Přesto naším úkolem v závěru setkání bude naplánovat společné táboření rodin s dětmi.
 
Vzhledem k tomu , že nedokážeme odhadnout zájem  ve woodcrafterské veřejnosti musíme
vzhledem ke kapacitě  Bobřího hradu omezit počet účastníků na 40 . Rozhodně ale stojíme o co nejpestřejší zastoupení jak RK tak ostatních woodcrafterů , kteří  buď už úspěšně rodinný woodcraft praktikují , nebo je prostě zajímá.

Komentáře, diskuze

28.8. 2011 17:40
Čiksika
Ahoj, právě proto, že o daném víkendu musím pečovat o nejmladšího potomka (a prostřední potomek se zrovna žení), nemohu se zúčastnit. Nicméně o danou problematiku mám zájem a doufám, že něčeho dalšího se už zúčastním.
29.8. 2011 8:55
Irí
Přijedu a zúčastním se ráda.
29.8. 2011 9:06
Jitka Doležalová
Ahoj, tak jsem se těšila na tohle setkání, ale to je v září jediný víklend, kdy nemohu. Jsme rodinný rod a tahle tématika nás velmi zajímá. I já doufám, že bude další akce a o téhle dáte informace. Moc mě to mrzí.
29.8. 2011 9:17
David
Ahoj Jitko a Čiksiko, bohužel tento víkend je Bobří hrad už zamluven delší dobu dopředu. Pokud se setkání osvědčí budou zřejmě následovat další , rozhodně chceme uspořádat v budoucnu setkání RK i v kompletní sestavě , tedy s dětmi. David
29.8. 2011 10:17
Jitka Doležalová
Já plánuji čas vzhledem ke svému pracovnímu vytížení dost dlouho dopředu. Kdybych věděla termín dřív, určitě bych si to mohla zařídit, ale v tuto chvíli už to nejde. Jsem ráda, že chystáte další akce, jen kdyby to šlo dát vědět o něco dřív dopředu. Děkuji.
3.9. 2011 8:29
Stoupa
Ahoj taky mě tahle problematika zajímá, ale termín je sdělen dost pozdě, taky bych se rád zůčastnil, ale mám zrovna povinnosti k těm našim potomkům,takže bych další setkání uvítal v plné sestavě. Dík Stoupa
8.9. 2011 12:21
Čiksika
Včera mi přišel mail, že akce se ruší. Tak snad se to dostane oficiálně i sem na web...
8.9. 2011 13:19
David
Omlouvám se Čiksikovi za nedorozumění, zrušena byla akce "putování stráží ", avizovaná před prázdninami na 10.-11.9., nikoli
setkání nad rodinnými kmeny, které proběhne. Ještě jednou omluva.
14.9. 2011 14:04
Roman
Ahoj, rád bych se domluvil na možnostech společné dopravy. Vyjíždíme v 16:30 z ulice Na Florenci, z parkoviště u výstupu z Nádraží Střed (modří již vědí). Máme v současné době 3-4 volná místa a doufám že dojedeme bez technické úhony (opět promluva k modrým :-). Případní zájemci o tuto spolujízdu nechť se přihlásí zde, nebo případně na mém telefonu 777 252237. Těším se.
15.9. 2011 10:57
Lasík
Budu tam! Modří vědí - Seznam autoopraven beru sebou!

Kolik je osm krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Roman (Čovečové)3Roman, Lenka a David
Medvěd a Lasík2
Lucka3
celkem:8 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: