Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
5555
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Stopa Černého Vlka 2011

(5.4. 2011 9:12)
Zpráva » Pozvánka

Rádi bychom Vás pozvali na další ročník tradiční hry Stopou Černého vlka. Indiány Severní Ameriky známe všichni velmi dobře. Proto bychom Vás letos chtěli zavést do neprostupných pralesů jižní části kontinentu mezi indiány, kteří sice nikdy neviděli bizona, ale znají nejméně padesát druhů opic. A právě tato pro cizince nepřátelská džungle skrývá mnoho pokladů…

Hra se bude odehrávat na tábořišti Malý Walden a v jeho okolí. Zahájení hry bude v sobotu v 9 hodin ráno. Hrát se bude v šestičlenných skupinkách složených ze členů jednotlivých kmenů. Samozřejmě lze vytvořit i smíšené skupinky. Hra bude rozdělena do tří částí. První, dopolední, bude probíhat do cca 15 hodin. POZOR! Tato část nebude přerušena obědovou pauzou. Proto bychom doporučovali hráčům i ostatním zapojeným do hry, aby se vybavili malou svačinkou. Po pozdním obědě, který by byl od tří hodin zhruba 1,5 hod., bude druhá, kratší část hry. Po jejím skončení bude čas na přípravu večeře a odpočinek. Závěrečná večerní/noční část již bude „pouhé“ vyvrcholení celodenního snažení.

Skupinky hráčů bychom chtěli rozdělit do dvou kategorií: ve věku 6 – 10 let a ve věku 11 – 16 let. Pro plnou funkčnost hry budeme potřebovat také malé množství pomocníků z řad starších… Když se sejde skupinka starších, která by se ráda účastnila samotné hry, není problém.

Budeme vybírat příspěvek 25,- Kč/osobu/noc na tábořiště a palivové dříví. Na Waldenu jsou k dispozici tyče na postavení cca 15-ti týpí. Pitná voda ve studánce.

V přihlašovadle uvádějte prosím přibližný počet hráčů obou kategorií a počet týpí.

 
Alexandra Šuláková - Sagitta (sasenka1(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

29.5. 2011 19:51
Owotanla (Jestřábi)
Ahoj, měla bych dotaz, kvůli rodinné oslavě musím s bráchou z výpravy odjet dříve a tak se ptám, nejedete někdo přes Prahu v sobotu večer, či hodně brzy ráno v neděli? A nebo nechcete se někdo připojit do vlaku okolo 7h do Prahy? Díky

Kolik je tři krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
zeli5kmen Trilobit. 2 dospělí , děti 2x8, 1x6
Ťapáč3S Trilobitem 1 týpí, věk členů : 8 ,14, 24 .
Medvěd8Přjedeme na otočku - Tussilago, 3 mladší, 3 starší, 2 dospělí.
Owotanla10kmen:Jestřábi: 8x do 18 let (8,8,9,12,13,16,17,17) + 2 nad 18, jedno teepee
Helča15Strážci údolí-hráčů celkem 10 (z toho tak tři mladší). (přibližné počty)
Vondra1
Čovečové132 týpí 5dospělých, 2x dítě 6-10, 6x dítě 11-16
celkem:55 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: