Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Vítání ptačího zpěvu

(23.4. 2008 19:02)
ČSOptáčekČeská společnost ornitologická a hranický kmen lesní moudrosti OKWAHO Vás zvou na vycházku
Vítání ptačího zpěvu

Návštěvíme PR Velká Kobylanka, NPR Hůrka a okolo Hranické propasti sejdeme do lázní Teplice (lázeňský park). Na trase vás čeká ukázka hlasových nahrávek, odchytu a kroužkování ptáků. S sebou doporučujeme vhodné oblečení a obutí do přírody, dalekohled, svačinu a dobrou náladu. Akce proběhne za každého počasí.

V sobotu 3. května 2008 Sraz v 7:15 před nádražím Hranice n. M. město. Předpokládané ukončení okolo poledne

Exkurzi povede : Jaroslav Koleček a Jiří Lehký
Kontakt : 605 552 978 nebo na mém emailu.

Dodatek

Menší skupince vzdálenějších zájemců můžeme nabídnout skromné ubytování z pátku na sobotu. V sobotu odpoledne pak mohou s námi vyrait na krátkou výpravu s tábořením do Oderských vrchů. Komu by se cesta do Hranic zdála moc dlouhá, může vyrazit na jednu z dalších 56 vycházek, které zhruba se ve stejném termínu pod patronací České společnosti ornitologické pořádají nadšenci po celé ČR. Více informací najdou zájemci na webu ČSO.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.