Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
0
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Den splněných činů (4)

(21.9. 2021 22:27)
Zpráva » Pozvánka

fotoV pondělí 4. 10 2021 otevírám dveře naší klubovny – Woodcrafterského centra - zájemcům o plnění činů z kategorie 3L pletení, háčkování.

Nepůjde o žádnou přednášku či školení. Klubovna kmene Walden (Zikova 7, Praha 6) bude otevřená od 18 do 21 hodin a můžete přijít kdykoliv v tomto časovém rozmezí, aniž byste o něco zásadního přišli. Budu k dispozici, budete-li chtít s něčím poradit či pomoct.

Můžu začátečníkům předvést základní pletení hladce, obrace. Vysvětlit, jak uplést ponožky nebo rukavice. Těm, kdo si chtějí plnit velký čin 3L2, můžu ukázat pletení oboustranného norského vzoru. Zájemcům nabízím i základy háčkování.

Co potřebujete? Na pletení přízi a pletací jehlice (2 např. na šálu, 5 krátkých ponožkových na ponožky či rukavice), na háčkování přízi a háček. Tloušťka jehlic/háčku závisí na tloušťce příze, kterou si vyberete. Pokud si kupujete novou přízi, pak na klubku většinou bývá napsané, jaké číslo jehlice je pro tu přízi vhodné. Obvykle na tenčí přízi, tenčí jehlice.

Zájemci, prosím, využijte přihlašovadlo. Počet účastníků je limitovaný kapacitou klubovny. Maximální počet účastníků (i s ohledem na aktuální protiepidemická opatření) je 20 osob.
Těším se na viděnou.
 

Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
Doposud se nikdo nepřihlásil.

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: