Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Opustil nás Zbyněk Cícha

(17.6. 2021 17:50)
Zpráva » Informace
Přijměte smutnou zprávu, že z tohoto světa v tichosti odešel náš přítel, neobyčejný, laskavý a statečný Zbyněk Cícha. Vy, kteří jste ho poznali, zpívali s ním, nosili ho do potůčku, radovali se s ním, dotkli se jeho srdce a duše, věnujte prosím Zbyňkovi vzpomínku a modlitbu za jeho spočinutí v Boží náruči.
 
S poděkováním Mirka Awanyanka, kmen Waldenfoto
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

18.6. 2021 9:36
Vlastík Růžička
Ach… Já nemám paměť na lidi, ale snad se nemýlím… Onehdá, jak byla akce v kostele v Michalkách, Zbynďa tam hrál na něco jako basklarinet; nikdy jsem takový nástroj neviděl, to byla taková nádhera! No a pak na vozíčku po schodech dolů, šikovně jsme se k němu s Adamem nachomýtli a ptám se, co máme dělat: „Ty to vem tady, ty tady…“ :-) Jo – naposledy jsme se potkali na lávce přes potok, jak se tam kdysi hrály medvědí proutky…
18.6. 2021 12:48
Tokaheya
Ahoj Vlastíku, ano, přesně tak, máš dobrou paměť:)

Kolik je osm plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.