Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Co nás (ne)čeká v pondělí 12. 4:

(aktualizováno 10.4. 2021)
Zpráva » Informace
Zpráva níže reagovala na dobu, kdy ještě nedošlo ke změně rozvolnění a zrušení možnosti scházet se v počtu 10 osob uvnitř, 20 osob venku. Bohužel dva dny před tímto rozvolněním Vláda ČR opět změnila stanovisko a to, na co jsme čekali, nebude platit.
Doufejme, že se děti našich kmenů a rodů někdy dočkají.
 
Chlup
 
------------------------------------------------------------
 
Hau Kola,
    jistě se všichni těšíme, až budeme moci zpátky na schůzky, jet na výlet, užít si táboření. Proto rozvolnění, které by mělo platit od tohoto pondělí, tedy 12. dubna, jsme dlouho očekávali. Doporučujeme ale být spíše zdrženliví a neskákat rovnýma nohama do všeho, co nám nařízení "20 + 10" dovoluje.
 
   Reagujeme na situaci, kdy vyjádření nejsou jasná, ČRDM i přes veškerou snahu stále nezískalo písemné potvrzení z Ministerstva školství, co naše kmeny mohou a nemohou realizovat. Teoreticky bychom mohli být v deseti uvnitř a ve dvaceti venku, ale některé činnosti nejsou tak jednoznačné. Tedy na jednu stranu bychom do toho mohli jít, na druhou bychom některé aktivity provozovat nemohli. Navrch k tomu se nový ministr zdravotnictví vyjádřil, že některá rozvolnění budou možná zrušena.
    Mrzí nás to. Opět jsme v situaci, kdy nevíme, co se bude dít.
 
    Doporučujeme proto zatím být s obnovou činnosti opatrní. Pokud se rozhodnete do toho jít, pořádejte akce jen venku, v omezeném počtu a za zvýšených hygienických pravidel. Zkuste nastavit pravidla tak, abyste si mohli užít program, ale zároveň neohrozili ještě více sebe a své okolí.
    Když se rozhodnete zatím nic neměnit a nesetkávat se, jistě to všichni pochopí.
 
    Děkujeme za zvážení všech pro a proti. Snad někdy bude situace jasnější, ale v tuto chvíli můžeme jen čekat, co se zase změní z již změněného.
 
 
 
S modrou oblohou,
Chlup
Tomáš Sadílek - Chlup (nacelnik(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.