Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
149149
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Pozvánka na letní ligové táboření 2005

(aktualizováno 30.6. 2005)
Zpráva » Fara Kosí potok

Hau kóla.
Jsem hrdý na to, že Vás i v letošním roce můžu jménem kmene Walden pozvat na tradiční ligové táboření na Kosím potoce. Termín společného tábora je předběžně naplánovaný na 2. - 17. července 2005, ale bude samozřejmě možné zatábořit si na našich loukách i v jiném termínu. Pro ty, kteří nejsou znalci ligových tradic ani dosud nevyužili pohostinní našich vlastních luk (lesů, vod a strání) na Kosím potoce: Ligové táboření nabízí ty nejlepší možnosti pro setkání všech zájemců o woodcraft a pobyt v přírodě ve stylu přírodních národů. Naše vlastní pozemky (cca 14 ha) nabízí dostatečný prostor pro všechny zájemce, ať už se jedná o celé kmeny LLM nebo o jednotlivce z řad široké spřízněné veřejnosti. Táborového sněmu se v minulých letech účastnila zhruba stovka woodcrafterů, přičemž do průběhu celého táboření se loni aktivně zapojilo asi 250 účastníků. Pro všechny zájemce se určitě najde dostatek míst pro stanování a pro ty, co nezapomenou svoji účast i včas oznámit, se najde i dost místa v našich srdcích. Další podrobnosti o táboření budou zveřejněny později.

Chtěl bych jménem táborové rady vyzvat všechny zájemce z řad široké veřejnosti, aby zvážili svoji případnou účast a vzali na vědomí, že stejně jako loni je každý účastník letního tábora starší 15 let zavázán odpracovat jeden víkend (dva dny práce) na plánovaných společných brigádách. Pro ty, kteří se nezúčastní společných prací, je stanovena jednorázová přirážka k táborovému poplatku ve výši 200 Kč /osoba /14 dní. (v případě kratšího pobytu poměrná částka).

Termín hlavní brigády je zatím stanoven na 25. - 26. 6.2005, případné další menší akce budou včas inzerovány. Koordinátorem letního táboření je Petr Harant - Gu, náčelník kmene Walden. Starost o sladění společného programu a o vřelou mezikmenovou komunikaci vzal na svá bedra Wawokiya - Dušan Martišek.

O své účasti táboření nás prosím informujte pomocí přihlašovala na této stránce. Svou účast na brigádě prosím potvrďte pomocí přihlašovadla zde.

Případně nás můžete kontaktovat osobně na adresách:
Wawokiya: dmart@seznam.cz, tel: 603 326 660
Gu: petrharant@seznam.cz, tel: 608 703 042.

změna 30.6.2005

Pro začínající táborníky je připojen dokument Táborový řád pro pobyt na tábořišti Kosí potok (pdf, 111 kB) – vypracoval náčelník Tokaheya.

Pro ostatní je určena stručná informace o výši táborových poplatků. Budou se vybírat ve stejné výši jako loňský rok. Uvedené částky platí pro 14ti denní pobyt, při kratším pobytu se poplatek vybírá v poměrné výši. Člen LLM zaplatí 200 Kč/14 dní, nečlen 300 Kč/14 dní, dítě mladší 15 let 100 Kč/14 dní. Pro ty, kteří neodpracovali 2 dny na brigádách, je stanovena jednorázová přirážka k táborovému poplatku ve výši 200 Kč /osoba /14 dní.

Přístup na tábořiště bude zajištěn v pátek 1.7. od 17:00, kdo by měl zájem přijet dříve, nechť se prosím obrátí na Tokaheyu – Aleše Sedláčka (a.sedlacek@tribar.cz).

Petr Harant - Gu

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Cibulka1V návštěvním týpí, asi druhý týden
Drum bun4v seltru, 8.-17.7.
Blanka2
Akičita1+ dcera, u Divouse v teepe
Mates-WitkoHO1
Iva1Ráda bych přijela v termínu 2. - 6.7.
Monty51 šeltr
Baskoš a Klára2druhý týden (9.-17.7.), 1 šeltr
Willy13 na 14 dní, 1 na týden (první)
Jelen3rodina , 1.týden
Slovenská LLM201. týden, 2 týpí
Buck61. týden
Osmaka Opo15vezmeme 2 tee-pee a 1 šeltr
Tančí51 týpí (s Itawou...)
Marta Ryšavá1v týpí u Wikkiho
Jestřábi5počet je hodně +-, budeme od 2.do 6.7.
perry6pouze první týden
Keny3rodina - taťka, mamka a Bobšík, 1 wigwam, týden během 3.-16.7.2005
Michal, Martin2
Wakai4rodina - tata+squaw+2 svišti, 1 týpí, 1-10.7.2005
Wanagi Oyate51 týpí, tyče zatím nemáme jistý...
Saxana1Ahoj, má situace se trochu změnila. Ráda bych přijela, ale jistě to budu vědět, až těsně před LLT.
Jan Křístek (Apač)1 s rodinou (1 manželka+2děti)= 1 týpí
Divous1+ dcera
Jana Nešťáková, Saxana1Hlásím se předběžně, ráda bych se k Vám podívala, ale musím sjednotit termíny letních akcí, kterých se hodlám zúčastnit.
Sacagawea20tradicne jako samostatny tabor kmene, ponekud oddelene, tentokrat v terminu 8.-22.7.2005, pred timto terminem nekolik starsich (max 10).
Hrom2s dcerkou
Walden - Čan Wačipi101-2 týpí
Walden - dospělí202-3 týpí
celkem:149 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: