Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Ukažte své fotografie

(27.4. 2020 23:03)
Zpráva » Pozvánka
  1. Ukažte své fotografie na téma Nestátní neziskové organizace v době koronaviru
Rada vlády pro nestátní neziskové organizace uspořádá pod záštitou zmocněnkyně vlády pro lidská práva prof. Heleny Válkové v druhé polovině roku 2020 fotografickou výstavu věnovanou široké pomoci, kterou nabídly nestátní neziskové organizace v době boje proti koronaviru naší společnosti.
 
Záměrem je poukázat na potenciál dobrovolnictví, altruismu, nasazení organizací občanské společnosti a jednotlivců, kteří společnými silami a s nezměrnou energií přispěli k fyzické i psychické stabilitě každého z nás během nelehkého „koronavirového“ období. Fotografie by tudíž měly tematicky zachycovat okamžiky této pomoci.
 
Z vybraných fotografií bude vytvořena putovní výstava přístupná veřejnosti.
 
    2. Usmějme se - pošlete nám (na ústředí) fotky z doby koronaviru. My pak ze všech doručených vytvoříme velkou koláž. Pro zachování jednotnosti prosíme o fotografie typu profilovka (jako na doklady) s rouškou. Kdybyste také chtěli přidat nějaké další pro dokreslení, budeme rádi i za ty. 
 
fotofotofotofotofotofoto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Tomáš Sadílek - Chlup
          Kateřina Sadílková -  Ileyawin

Komentáře, diskuze

5.5. 2020 8:14
Tuwanakha
Krásné malebné fotografie' . Číslo 4 by byla hezká obálka na náš časopis.

Kolik je čtyři krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.