Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

XXX. Kruhy

(15.5. 2019 18:16)
Zpráva » Pozvánka

Milí přátelé.

Tento čtvrtek (16.5) se budou konat ony dlouho očekávané třicáté narozeniny Kruhů. Na začátek bychom se chtěli projít Prahou, zavzpomínat na uplynulá setkání a občas si říct něco o nějakém zajímavém místě. Bohužel to vypadá, že bude zima a poprchávat, ale to nás snad nerozhodí a třeba se do čtvrtka předpověď vylepší. Setkáme se na místě bývalé Jedové chýše poblíž kostela sv. Apolináře v 17:30. Snadno tam dojdete například z metra na I. P. Pavlova. Vezměte si spíš lepší boty, při slušném počasí by procházka měla být asi hodinová. Pak asi sedneme do tramvaje a přepravíme se na Letenské náměstí.

Druhá část s oslavou, dortem a jinými kejklemi se bude konat na opravené Letenské vodárenské věži. Měli bychom tam dorazit mezi 18:30 a 19:00. Pokud vynecháte procházku, snažte se nedorazit o moc později, věž se pak uzavře a budeme pro vás muset doběhnout s klíči. Budeme ve staré cisterně, dnes galerii, což je úžasný a zároveň malinko nepraktický prostor, takže když si vezmete malou deku, asi nic nezkazíte, naopak ;). Také lžička na dort se šikne, tácky budou.

Ve věži bychom se chtěli porozhlídnout a pak si dát dort a čaj a zhodnotit, co nám Kruhy doposud přinesly, připomenout stará témata a diskutovat, co dál. Přiložil jsem seznam všech témat, co jsme je za ta léta probrali. Mohli bychom se obloukem i vrátit zase na začátek, povídat o tom jaká knížka nebo člověk nás teď inspirují, motivují a nabíjejí. Jestli osobní růst funguje a jak nám to jde.

Prosíme, dejte Ablákelovi vědět, zda dorazíte, ať víme, na co se připravit.

Moc se na vás všechny těšíme. Snad jsem nic nezapomněl ;)

Viki Jordanova
Tomáš Koubek - Okeya
Josef Porsch - Ablákela

Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)gmail(tečka)com)
P.S.: Kruhy mají novou mailovou adresu, ale pořád je na ní jen 19 lidí, z dřívějších 88, tak pokud nám chcete ulehčit rozesílání, tak to zkuste ;-) Je třeba se přihlásit do nového mail listu na https://groups.google.com/d/forum/kruhy Kdyby to nešlo, pište mi.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.