Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
6666
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Stará Praha 2019

(28.3. 2019 14:27)
Zpráva » Pozvánka
foto
Opět se můžete těšit na spoustu postav z dávné i nedávné historie našeho hlavního města a nemine vás ani nepřeberné množství vypečených otázek. Tak vezměte svůj kmen a doražte do Dejvic.
 
Zahájení: v Šabachově parku u koní
Ukončení: 16:00 tamtéž
S sebou: svačinu, pití, mapu Dejvic
Cena: 50 Kč ( za to se poplatí kostýmy postav a ceny pro 3 nejlepší týmy)
Prosíme všechny, kteří se na hru chystají o přihlášení do přihlašovadla a přečtení pravidel hry, které se nám vloni osvědčila.
 
Pravidla:
9:30                   SRAZ
9:30 – 10:00      vysvětlení pravidel, rozdělení týmů, účastnický poplatek
10:00                 ZAČÁTEK HRY
10:15 – 15:00    možno navštěvovat postavy (s výjimkou 12:00 – 12:30, kdy mají přestávku na oběd)
15:15                 UKONČENÍ HRY, sraz opět na náměstí 14.října
15:15 – 16:00    vyhodnocení a udílení cen
16:00                 KONEC
 
Jednotlivé týmy budou složeny z hráčů ze stejného kmene (takže si ve kmenech již předem dohodněte skupiny). V 1 týmu bude max. 7 hráčů do 18 let + vždy max. 2 hráči nad 18 let (tito hráči jsou normálně součástí týmu, plní úkoly, zodpovídají otázky, ale snaží se do hry zapojit všechny hráče v týmu, nechat i mladší členy v týmu zodpovědět otázky, které zvládnou, tak, aby si celý tým společně hru užil). V případě přebývajících dospělích mohou tito chodit s týmem jako doprovod, ale nesmí nijak zasahovat do hry ani odpovídat na otázky. Rodinné kmeny nebo jiné spřízněné skupiny případně zbylí dospělí mohou utvořit libovolné skupiny a hry se zúčastnit, ale jejich výsledky nebudou započítány do celkového pořadí s nárokem na odměnu.
 
Každý tým dostane na začátku hry tištěnou mapku s vyznačenou polohou postav a seznam otázek. Během celé hry se nesmí používat mobilní telefony ani jiné podobné přístroje k vyhledávání odpovědí na otázky ani určování polohy ve městě, protože hra procvičuje schopnost orientace ve městě a získávání informací v terénu.
 
Týmy se snaží obejít co nejvíce postav a splnit jejich úkoly, za ty pak dostanou body. K postavě přichází vždy celý tým společně, musí být všichni, aby mohli začít plnit úkol.
 
Během celé hry se snaží zodpovědět co nejvíce otázek (otázek je opravdu hodně takže se vám asi nepodaří zodpovědět všechny, to ani není úkolem, prostě kolik zvládnete).
 
Postavy opravdu končí v 15:00! (pokud přijdete třeba ve 14:50 k postavě, kde čekají 2 skupiny a na vás by se dostala řada až po 15 hod, tak bohužel máte smůlu). Stejně tak končíme srazem na náměstí na čas v 15:15, za každou 1minutu zpoždění se odečítá 5 bodů, tak pozor na čas.
 
 
 
Dita Laštovičková - Todi (lastovdita(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Zlobr- BOBŘI18dvě vetší skupiny
TRILOBIT20přibližně tři skupiny
Hinajankaga132 skupiny
Lososi15
celkem:66 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: