Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Táboření na Kosím potoce 2019

(aktualizováno 28.3. 2019)
Zpráva » Pozvánka
foto     foto   foto
 
Letošní táboření proběhne v termínu 20.července - 4.srpna, již tradičně se první týden ponese v duchu indiánského stylového táboření a druhý týden v duchu woodcrafterského táboření. Pokud nevíte co si pod pojmem stylovost představit, doporučuji si přečíst tento článek Stylovost.
 
Jak jistě víte, na společném táboření program z části vytváří samotní táborníci a já bych chtěl tudíž požádat každého, kdo by chtěl připravit nějaké kratochvíle pro ostatní, aby se mi ozval na e-mail isberius@gmail.com. Pokud bude program znám předem, je možné náklady na materiál, odměny a podobně zahrnout do táborového rozpočtu, takže se neváhejte ozvat. Určitě se můžete těšit na indiánské hry jako je lakros, šiny či střelba z luku a jistě mnoho další zábavy kterou můžete pro ostatní připravit třeba i vy. Velkou událostí bude slavnostní otevření fary v Michalových Horách které proběhne 1.srpna.
 
Již známý rezervační systém se spustí 1.4.2019, od kdy bude možné přihlásit skupiny třech a více týpí (či jiných stylových obydlí) a následně 1.5.2019 bude otevřeno přihlašování pro všechny. Všechny registrované poprosím, aby si přečetli táborový řád (upraveno - správné vjezdy na louku).
 
Výše táborových příspěvků se nemění a zůstává i příspěvek ve výši 400 korun za odpracovaný víkend na dřevní brigádě a 200 korun za ostatní brigády. Příspěvek lze uplatnit pouze jednorázově jako sleva na jeden pobyt. Pokud vás tedy účastnické poplatky vyjdou na 150kč a uplatníte slevu 200kč nebudete platit nic, ale nic také nedostanete. Slevu je možné v témže roce uplatnit i na pobyt na Faře v Michalových horách nebo nebo na Framu na Filipově Huti.
 
Od letošního roku se poplatky budou platit již před tábořením, nejpozději do neděle 14. července.
Informace a výzva k platbě vám přijde 1.červencový týden.
Výpočet ceny za táboření bude proveden na základě vámi udaných údajů v přihlašovacím systému.
Proto je nutné mít do 30.6 všechny údaje o počtu účastníků a počtu odpracovaných brigád v rezervačním systému aktualizovány. K platbě bude vyzván ten kdo je uveden v rezervačním systému a tato osoba také zodpovídá i za placení všech jím přihlášených účastníků.
 
Pro ty, kdo by neměli možnost poslat peníze na účet bude možné zaplatit hotově v kanceláři Ligy na Senovážném náměstí.
Díky zaplacení předem nebudete muset na poslední chvíli před odjezdem nahánět osobu, která se k vybírání poplatků přihlásila a zároveň nebude nutné trápit dobrovolníka, který by měl celý tábor pohotovost a navíc ke konci i starosti o značnou sumu peněz.
 
Pokud máte jakékoliv dotazy týkající se táboření či návrhy do programu, neváhejte se mi ozvat.
 
S modrou oblohou
Jakub Štěpán - Kuba, náčelník tábora (Isberius(zavináč)gmail(tečka)com)
foto: archiv LLM

Komentáře, diskuze

15.4. 2019 11:14
Quest
Ahoj.
Jedeme s Tančícími Lososy na Kosák na tábor po skončení Ligového táboření. Přijedeme autobusem. Pokud byste měli zájem, mohlo by být možné jej využít na cestu zpět (do Prahy na nějaké metro). Třeba tím někomu ušetříme otočku autem.
Quest
15.4. 2019 11:20
Quest
Příjezd pánujeme na neděli 4.8. po poledni.
6.5. 2019 15:16
Čiksika
Opravdu se poslední den táboření 4. 8. nesmí zajíždět na louky?
19.7. 2019 16:21
Máša
Velmi se omlouváme za přehlédnutí a děkujeme za upozornění. Na louky se 4. 8. zajíždět může, a to v časech 7 - 16 h.
11.6. 2019 11:17
Lili
Kdo se letos odvážně pouští do skřítkovské hry? Ráda případně připravím jednu etapu.

Kolik je devět plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.