Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
109 (maximum: 100)109 / 100
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Kiwendotha 2017

(aktualizováno 26.9. 2017)
Zpráva » Pozvánka
Hau kóla,
 
zveme všechny odvážné bojovníky a neohrožené squaw 29. 9. 2017 na tradiční Kiwendothu na tábořišti kmene Tate Osmaka na Válovickém potoce.
 

Cesta za svobodou – v šlépějích náčelníka Josefa

 
foto
 
V roce 1877 donutila vláda USA indiány Nez Percés v čele s náčelníkem Josefem opustit svůj domov v kouzelných horách Wallowa a odebrat se do rezervace. Nez Percés se raději vydali na 2000 km dlouhou cestu do Kanady, která se jim měla stát novým domovem. Americká armáda jim byla v patách, aby je donutila respektovat rozhodnutí vlády….
Vrtkavá Štěstěna se k indiánům otočila zády – a přitom stačilo tak málo…
Jak by Nez Percés dopadli, kdyby byli pod vedením Tebe??? 
 
Hra je plánována pro děti 6 – 15 let (dle počtu účastníků je případně možné rozmezí upravit). Letošní Kiwendotha nebude soutěž jednotlivců, ale bude se hrát po tlupách o cca 7 členech smíšených věkových kategorií.
 
Začátek hry: pátek 29. 9. 2017 v 9.30, konec hry: tentýž den odpoledne, vyhlášení vítězů: v sobotu večer společně s ostatními akcemi.
 
Potřeby pro hru (každý účastník): šátek, 3-5 hadráků (nejspíše je ztratíte v průběhu hry), pevná obuv, pití. Každý kmen: kotlíky na vaření na ohni v počtu 1 kotlík na 7 přihlášených účastníků.
 
Do přihlašovadla zde napište prosím do 25. 9. 2017 počet účastníků hry ve věku 6–15 let a do poznámky počet případných pomocníků (15+), kteří by pomohli na jednotlivých stanovištích. Nezapomeňte, že současně bude probíhat soutěž Woodcraft Rangers, takže členové 15+ si mohou vybrat, jestli budou pomáhat při Kiwendotě nebo se zapojí do Woodcraft Rangers.
 
POZOR! Z organizačních důvodů napište prosím celkový počet účastníků víkendu i do přihlašovadla na Tawiskaru.
 
Dotazy, bližší informace na kamila.lunerova@volny.cz.
 
Těšíme se na viděnou, s modrou oblohou,
 
 
            Maqiyémi + Iwétempu – Jezerní lidé + Velké rodina
 

Komentáře, diskuze

27.9. 2017 10:22
Maqiyémi
Hau kóla,
info pro náčelníky kmenů – ve čtvrtek navečer prosím počítejte s organizační schůzkou. Připravte si prosím soupisku hráčů včetně věku. Ideální by bylo, pokud byste si nachystali hrací skupiny po 7 hráčích tak, aby byly věkově rovnoměrné, tj. v každé skupince zastoupení hráčů 6-15 let. Zbývající hráče rozdělíme na organizační schůzce ve čtvrtek. Dále bych potřebovala aspoň 13 lidí na jednotlivé kontroly – ve čtvrtek rozdám instrukce a případné pomůcky, asi tak 8 z nich bude potřebovat stopky (např. mobil), a šátek na zavázání očí (zejm. na zapůjčení hráčům, kteří nebudou mít vlastní). Díky, Mq

Kolik je šest plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Bobři2929 hráčů a 2 pomocníci
Tapac7
Tančící Lososi2018 hráčů + 2 pomocníci
Jestřábi 8
Tate Osmaka142 x 7 hráčů
Klára+Matouš2Iwetem-pu
Zelí15všichni hrající
Strážci údolí65 pomocníků
Stopaři8
celkem:109 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: