Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
0
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

setkání kmenů malé lóže - lesní běh & poslední tajemství englendera

(aktualizováno 12.4. 2004)
Vážení přátelé, chtěli bychom Vás pozvat na víkendové setkání kmenů Malé Lóže - to jest na víkend plný soutěží, překvapení a tajemna.

TERMÍN: Pátek 30.4. - neděle 2.5.2004 (ti, kdož nemohou přijet na celý víkend, se mohou zúčastnit jednotlivých částí programu, tyto na sebe nenavazují)

MÍSTO SETKÁNÍ: V malebném městečku Křivklátě.

NOCLEH: Za nocležnu nám poslouží místní kino (neboli sokolovna, z nádraží se vydáte na hlavní silnici a potom doleva směrem na Městečko, neminete, objekt je po levé straně asi po 300 m). Nocleh bohužel nebude zdarma, ale za 40,- kč na noc a človíka (je možné že se nám podaří vyjednat slevu, či nocleh zadotovat, přihlášeným pošlu e-mail s konečnou cenou před akcí). Karimatku a spacák s sebou.

DOPRAVA: Nejlépe vlakem do Berouna (z Prahy trať 171 či 173, z Plzně 170) a dále směr Rakovník (trať 174). Sokolovna bude dostupná v pátek od 18:00 do neděle do 17:00.

STRAVA: Vlastní. V sokolovně bude možnost uvařit jednoduchá jídla (polévka, čaj apod., nádobí, vařiče a rychlovazná konvice budou k dispozici).

PROPOZICE K LESNÍMU BĚHU: Propozice jsou ke stažení na www.woodcraft.cz nebo na vyžádání zašleme poštou. Najdete v nich pravidla a soubory otázek k jednotlivým zastávkám a stanovištím. Pro dvě nejmladší kategorie jsou uváděny i správné odpovědi, takže jim propozice mohou sloužit jako učební text (po okopírování). Pro ty, kteří vlastní propozice z minulého ročníku, upozorňujeme na změnu otázek v oddílu Ekologie a na opětovné přidání slaňování pro starší kategorie.

PROGRAM:

Pátek "Den Seznámení"
* 18:00 ubytování
* decentní seznámení se navzájem
* Večer - drobné překvapení (dívky nebojte se - nebudete upáleny)

Sobota "Den Lesního Běhu"
* 9:00 odchod od sokolovny k místu startu Lesního běhu a prezentace * 10:00 LESNÍ BĚH 5. ročník start závodu * 17:30 vyhlášení vítězů (předpokl. čas) * Odpočinek, relaxace a večeře. * 22:00 Noční prohlídka hradu Křivoklátu (pouze pro nespavce)

Neděle "Den Englendera"
* 5:00 Vítání ptačího zpěvu (pro ranní ptáčata, za účasti zkušeného znalce)
* 10:00 POSLEDNÍ TAJEMSTVÍ ENDLENDERA
"Magistr Kelley, dvorní alchymista Rudolfa II., byl vězněn právě zde na Křivoklátě. Z vězení však utekl. Ale odnesl si všechna moudra s sebou? Jaká tajemství zde zanechal?" Máte možnost je vypátrat. Budete-li trpělivý podaří se Vám třeba provést i nějaký z jeho alchymistických kousků.
Historická hra na hradě Křivoklátě, pro účastníky setkání kmenů ML a veřejnost s ukázkou renesančních tanců s možností vlastního tanečního výkonu.
* 14:30 Oficiální ukončení víkenu v sokolovně

PŘIHLÁŠKY: Svoji účast hlašte u Trnky (Katka Faůová, 606 120 414, katkafauova@volny.cz) nejpozději do 25.4.2004. Oznamte, prosím, přibližný počet účastníků a zda se zúčastníte celého víkendu.

PROSBA: Pokud se zúčastníte pouze lesního běhu, zajistěte si zpáteční vlak až po 18. hodině. (Od cíle na vlak cca 15 min.) Děkují pořadatelé.

propozice k lesnímu běhu: propozice.zip(1.3 MB)

Na setkání se všemi se těší Jestřábi.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
Doposud se nikdo nepřihlásil.

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: