Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Kurz: Zdravotník zotavovacích akcí

(aktualizováno 12.2. 2015)
Zpráva » Pozvánka
Jedeš na Náčelnické zkoušky a potřebujete pro jejich absolvování Zdravotnický kurz?
Potřebuješ potvrzení „Zdravotník zotavovacích akcí“ pro tábor?
Chtěl bys vědět, co je v poskytování první pomoci nového?
Chceš se dozvědět, jak poskytnout první pomoc a chceš si to i vyzkoušet v praxi?

Pokud na výše uvedené otázky nebo jim podobné odpovídáš ANO, pak se přihlas Indimu, který pořádá již známý zdravotnický kurz, po jehož absolvování budeš mít nejen „papír“, ale budeš mít za sebou i tvrdou školu reality, při které opravdu stoupá adrenalin. 
 
 
kurz ZZA      kurz ZZA
 
 
 
kurz: Zdravotník zotavovacích akcí (rozsah 40 hodin)                          
 
 
fotoProjekt Odyssea nabízí kurz první pomoci akreditovaný MŠMT. Kurz je určen zájemcům, kteří ve své profesi nebo ve volném čase pracují převážně s dětmi a mládeží a chtějí získat novou odbornost v rekvalifikačním programu Zdravotník zotavovacích akcí.  Kurz je vhodný také pro zdravotníky zotavovacích akcí, kteří potřebují své znalosti obnovit a získat aktuální přehled o nových postupech první pomoci. Po absolvování kurzu a závěrečné zkoušce účastníci získají osvědčení o rekvalifikaci s trvalou platností.
 
Vzdělávací rekvalifikační  program obsahuje tyto tematické celky: Administrativa zdravotníka, BOZP, Prevence, Onemocnění, Teorie první pomoci. Praktická cvičení – zahrnují simulované situace s ošetřováním namaskovaných figurantů v terénu i uvnitř. Během kurzu budete mít  příležitost poznávat svoje reakce, vše si vyzkoušet a získat jistotu při poskytování první pomoci. Po absolvování kurzu si budete vědět rady v krizové  situaci. K tomu vám pomohou znalosti a dovednosti získané v příjemné atmosféře prožitkového učení, kterým vás budou provázet zkušení a vstřícní lektoři. 
 
Cena kurzu:  3.500 Kč za účastníka  
Cena zahrnuje: lektorné, vzdělávací prostory, pomůcky, osvědčení
 
Termíny konání: 1. část  proběhne v sobotu a neděli 25. 4. a 26. 4. 2015, 2. část  bude v sobotu a neděli 16. 5. a 17. 5. 2015 v Praze. 
 
Přihlášky: Bc. Věra Němcová,  koordinator@odyssea.cz, mobil: 606 485 278 Informace o organizaci kurzu a místě konání obdržíte před zahájením kurzu. 
 
Platba: částku 3.500 Kč uhraďte, prosíme, do 10. 4. 2015 na účet 2300193210/2010. Do textu pro příjemce uveďte své příjmení. 
 
Bližší informace ke kurzu:   
Bc. Martin Čapek, mobil: 775 775 376 
Bc. Věra Němcová, koordinator@odyssea.cz, mobil:  606 485 278
 
 
 
Věra Němcová - Omeletka (koordinator(zavináč)odyssea(tečka)cz)
 
 
 
POZOR!
Jelikož se první víkend kurzu kryje s druhým víkendem Náčelnických zkoušek, je jistá šance, že najde-li se více zájemců, bude možnost si jej nahradit v jiném termínu, nejspíš nějaká odpoledne všedních dní. Pokud patříte mezi takové zájemce, informujte se o aktuální situaci u pořadatelů.


Komentáře, diskuze

28.2. 2015 7:13
Albert Minář - Hrom
Alternativou je stejný kurs ČČK,se stanovenou cenou maximálně 2200 Kč. Viz http://www.cervenykriz.eu/cz/pp/Cenik_kurzy-pp.pdf

Hrom

Kolik je osm plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.