Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
67 (maximum: 80)67 / 80
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Ples LLM 2022

(aktualizováno 11.2. 2022)
Zpráva » Informace
Milí přátelé,

Zveme vás na tradiční Ples Ligy lesní moudrosti, který se uskuteční po roční odmlce způsobené koronavirem. Po několikaleté sérii plesů pod taktovkou Bobrů tentokrát dojde ke změně a máte se na co těšit! Pochodeň pořádání plesu letos převzali Jezerní lidé! A bude lehce v eskymáckém duchu 😊.

Ples se uskuteční v sobotu 12. února 2022 od 19 h v Sokolovně v Bílovicích nad Svitavou (3 km severně od Brna, adresa Fügnerovo nábřeží 350). Nenechte se ale zmást, kdo by přijel jen na sobotní večer, o hodně by přišel! Proč? To se dozvíte níže!

Rezervace lístků: 
Vzhledem k rozkolísané situaci kolem Covidu-19 je počet účastníků omezen na max. 100 osob. K rezervaci bude pouze 80 lístků, platit se budou na místě v hotovosti. Cena lístku bude max. 180,- Kč. Přihlašujte se do přihlašovadla, pokud bude počet 80 naplněn, tak už (bohužel) nejezděte. Do poznámky uveďte např. „ples, nocleh pá-ne, florbal – jedinec/tým, šifry“.
 
Opatření ohledně Covid-19:
Vypadá to, že od 9. 2. 2022 nebudou žádná zvláštní omezení ani povinnosti dokládat očkování nebo prodělání Covid-19. Každopádně prosíme všechny účastníky, aby nejvýše 48 hodin před příjezdem na akci absolvovali test (antigenní nebo PCR) a přijeli s čistým svědomím, že udělali vše pro to, aby neposlali (až) 99 lidí do karantény. A pokud během týdne před akcí budete v rizikovém kontaktu s někým pozitivním (ve škole, v práci, doma), tak prosím raději zůstaňte doma.
 
DŮLEŽITÉ!!! Vemte si prosím s sebou vlastní označený hrnek/krigl/skleničku apod.. Zajistíme zdroje pro dodržování pitného režimu a něco k zakousnutí, ale ve „výčepu“ tělocvičny není skoro žádné nádobí 😊.
 

Co vás tedy čeká?

Sokolovna je zamluvená od pátku do neděle, budeme tedy rádi, když přijedete už v pátek 11. 2. 2022 navečer a zapojíte se do následujícího programu:
 
Pátek 11. 2. 2022 (po 18. h na Sokolovně): Setkání s přáteli z jiných kmenů a aktivitám v Sokolovně – stolní tenis, sporty, kytara, …
 
V sobotu 12. 2. 2022:
  • Od 10 h se můžete zapojit do vypečené soutěže „Šifrování s Liškou Bystrouškou“ – čekají vás nejenom Čikovy sofistikované kvízy, ale hlavně krátký výlet po malebném Kraji lesů, vod a strání v doprovodu celosvětově proslulé místní rodačky. Počítejte min. se 2 h času. Kdo to zvládne za kratší dobu, má u Čika tekutou odměnu 😊.
  • Od 12 h bude probíhat mezikmenový turnaj ve florbale! Zde budete mít jedinečnou možnost srovnat si nevyřízené účty se svými rivalskými kmeny nebo si jen tak zahrát. Budeme rádi, pokud se přihlásí i jednotlivci, budeme mít k dispozici několik holí na půjčení. V dopoledních hodinách lze využít tělocvičnu na sehrání nově poskládaných týmů. Zájemci o florbal, napište se prosím do poznámky v přihlašovadle!
  • Pokud nebudete mít zájem o turnaj, můžete čas využít k návštěvě některého ze zajímavých míst v okolí. Nezapomeňte, že se nacházíte na okraji Moravského krasu, nabízí se tak prohlídka jeskyní nebo propasti Macocha (cca 20 km odsud). Můžete také navštívit nejkrásnější město v České republice Brno a výstavu Óóó Indiáni v muzeu Anthropos (12. 2. vč. kreslícího workshopu s Lubomírem Kupčíkem!).

Organizační informace:

Nocleh: Sokolovna je zamluvená po celý víkend. Po skončení plesu je možné přespat na zemi přímo v budově Sokolovny buď v klubovně kmene Stopaři (cca 10-12 osob), anebo v předsálí, v šatně, na balkóně nebo ve skladu nářadí na žíněnkách. Kdo by chtěl o něco více klidu, tak cca 15 osob může přespat (také na zemi) v mateřském centru Žirafa (Fügnerovo nábřeží 129, asi 200 m od Sokolovny, přístupné bude až od soboty od 18 h). Každopádně si s sebou nezapomeňte karimatku, spacák a čelovku. Za nocleh (kdekoliv z výše uvedeného) se platí 50,- Kč/noc. Pokud by někdo vyžadoval větší míru pohodlí, tak nejbližší ubytovací zařízení se nacházejí v Brně nebo v Adamově. Do přihlašovadla nám prosím napište, zda máte zájem o nocleh.
 
Jídlo: v sobotu dopoledne se dá nakoupit v obchodě nebo ve vynikající Bílovické pekárně na náměstí, na večeři nebo na oběd se dá zajít do výletní hospody přímo v Sokolovně (https://vyletnirestaurace-cz.webnode.cz/) nebo nedaleké Obecní hospody, nechat si dovézt pizzu https://pizzerienadsvitavou.cz/ nebo si udělat výlet (3 km) do vyhlášené Restaurace U Lajcmanů (https://www.ulajcmanu.cz/). Na plese večer bude k dispozici pití i něco malého k snědku. Nezapomeňte si dovézt nádobu na pití dle svého preferovaného nápoje/objemu (viz info výše).

 
Jak se k nám dostanete:
 
  • Hromadnou dopravou: Na vlakové trati probíhá dlouhodobá výluka, proto se sem dostanete náhradní autobusovou dopravou směr Adamov ze stanic Brno hl. nádraží, Brno-Lesná nebo Brno-Židenice. Anebo linkami MHD 75 nebo E75 z Brna ze zastávky Stará osada. Vystupte na zastávce Bílovice nad Svitavou - náměstí nebo Bílovice nad Svitavou - železniční stanice.
  • Autem: Pohodlně se dá zaparkovat přímo před Sokolovnou, v případě obsazeného parkoviště lze využít stání u nádraží (od Sokolovny přes most a hned doleva na konečnou autobusu/odstavné parkoviště) na Těsnohlídkově náměstí (300 m od Sokolovny).
Těšíme se na vás a zejména na společné chvíle na Plese Ligy lesní moudrosti 2022!

Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoli dotazů.
 
Za tým organizátorů
Tomáš Luner ml. (775 260 507, tomas.luner@volny.cz), kmen Jezerní lidé
Kamila Lunerová – Maqiyémi (774 853 996)
 
foto
 

Komentáře, diskuze

5.2. 2022 19:58
Notorix
Hau kóla,
chci se zeptat, jestli se pořád bude trvat na dokladu o očkování/nemoci, případně jaké budou podmínky pro vstup?
Díky,
Notorix
6.2. 2022 20:46
Maqiyémi
Určitě budeme trochu upravovat. V pondělí 7. 2. večer zde na webu.

Kolik je sedm krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Martin Kubín Zlobr1
Benjamin Šťastný1ples, nocleh so-ne
Andrea Laštovičková1ples, nocleh so-ne
Lucie Modřanská1
Jiří Zelenka-Zelí2Jen ze soboty na neděli
Dagmar Vojáčková1
Martin Daniš1
Domča Aki Mirka3
Marie Kora Jílková -Mějda1
Anežka Vrbenská1
Robert Sadílek Wazi1
Dita Laštovičková - Todi4Todi, Mokrouš, Tucka, Surikata - florbal ne, přespání v sobotu po plese 1 noc
Hana Šrámková1
Martin Kotval - Jelen10Jelen, Pampeliška, Kuba, Slunce, Mocho, Liška, Vanilka, Tony, Rak, Tonda
Klára Nováčková3
Ondřej Prchal - Hurvajz1
Jarmila Hažmuková ještěrka1
Aneta Horbowyjová1mám zájem o florbal i o přespání
Jáchym Hažmuk tokala1
Eva Olga Brožová - Pampe2přijdu s doprovodem:)
Petra Kitlerová - Pecka2Přespání ze soboty na neděli. Děkuji
Magdaléna Kupková Wenona2
Helena Nováčková2
Klárinda a Lucinda2
Jan Bejček Tokhatamani2se ženou Stojí s pěstí přespávat ano, flor.ne,
Lucka a Martin Vaňkovi2nejsme v týmu a hole máme svoje, přespíme v místě ( a možná ne :)
Jan Klement2
Marťa Lehký1
Sadílkovi - Chlup a Ileyawin2
Radek Streit Notorix2
Jan Tewlikit Křístek2Hlásím sebe a ženu
Jan Staněk Déšť4
Jakub Lehký - Robbin2Pojďme si v rámci kolektivní odpovědnosti dát PCR ;)
Marie Anna Hanzalová1Mám zájem o nocleh
Tereza Křístková1
celkem:67 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka:

Mám zájem o účast na florbalovem turnaji? (do poznámky, zda jste součástí nějakého týmu, ten napsat na mail. org):
Budete přespávat? (Pokud ano, pište mail organizátorům, ať je přehled):
Napsal jsem do poznamek vše, co se po mne chtělo?: