Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Jan Bejček - Tokhatamani - Chvilky moudrosti #09

(11.5. 2021 18:32)
Zpráva » Podcast
Další díl naše podcastu tentokrát s ohniveckou tématikou. Hostem tohoto dílu je předchozí ohnivec LLM - Jan Bejček, lesním jménem Tokhatamani. Je uznávanou osobností v rámci našeho společenství, který se zasloužil péčí o duchovní prožitek woodcraftu v letech 2013 - 2019. Také je ředitelem základní školy a má dlouholeté pedagogické zkušnosti. Zajímá vás, odkdy se setkal s ohniveckou tématikou? Jak se popasoval s působením jakožto čelní člen náčelnictva LLM, vedením sněmů a slavnostních událostí? Poslechněte si tedy několik inspirativních slov a napište nám do komentářů váš názor na položené otázky.
 

Komentáře, diskuze

28.6. 2021 22:19
Yučikala
Poslechl jsem si konečně tento rozhovor. Pěkné. U sekce "panikaří-li vedení, panikaří zbytek" jsem se musel smát. Zrovna nedávno jsme tohle vysvětlovaly jedné jezdkyni na koni: "když se budeš bát, komu má to 600 kg těžký zvíře věřit, když tobě ne?"... Jak to všechno platí i v obyčejným životě!

Kolik je osm plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.