Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Náměty na činnost z redakce Ostrova nápadů

(18.3. 2021 12:09)
Zpráva » Informace
fotoNabídka nápadů pro online schůzky se v současné době rovná tomu nejvzácnějšímu koření. Neváhejte, využívejte a předávejte nápady a náměty na program online schůzek k využití všem oddílům!
 
Máme pro vás nápady určené pro koronavirové období. Téma Covid soustřeďuje hry a činnosti, které jsou vhodné pro online použití. Například odkaz na online kvíz ptačích hlasů, původní hru Ostrov70, kterou může hrát libovolný počet hráčů najednou, nebo odkaz na zdarma online verzi známé hry Krycí jména. Můžete sami nějakým nápadem i přispět.
 
Na webu Ostrov nápadů najdete nápady a náměty pro online schůzky. Odkaz směřuje na přehled článků pro téma Covid. Příprava programu pro online schůzky je v současné době pro mnoho oddílových i družinových vedoucích naprosto zásadní otázkou. Proto články s tímto tématem sdílíme pro všechny zájemce.
Využít současné články může každý. A jak přispět ostatním?

Stačí jednoduše popsat vlastní námět nejlépe aspoň s jednou fotografií. Článek připravený ke zveřejnění je samozřejmě také vítán, ale jinak jakýkoliv text upravíme a zredigujeme podle potřeby každému, kdo nám napíše.
 
Napište nám! Využijte nabídku prostoru pro sdílení programů online schůzek včetně řady již hotových článků a námětů.
 
Redakce Ostrova nápadů
 
Jiří Červenka - Brko (info(zavináč)ostrovnapadu(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.