Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Konec nouzového stavu

(13.2. 2021 22:55)
Zpráva » Informace
Hau Kola, přátelé,
   14. února je poslední den nouzového stavu. Přesto prosíme všechny o trpělivost s obnovou programu. I přes to, že legislativa nebude omezovat naše aktivity, situace trvající epidemie není dobrá. Proto žádáme, abychom zatím vyčkali s obnovením schůzek, výprav a dalších osobních setkání. Pokud je to možné, buďte v kontaktu se svými členy distančně. Jakmile dojde k rozvolnění, určitě si vše vynahradíme.
 
Pokud ubytováváte, snažte se zamezit kontaktu mezi jednotlivými skupinami. Při setkání s osobami, kterým prostor například pronajímáte, komunikujte pouze s jendím zástupcem.
 
V případě, že byste potřebovali s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Buď na kancelář (ustredi@woodcaft.cz) nebo přímo na mne.
 
Děkuji všem.
 
S modrou oblohou,
Chlup
Tomáš Sadílek - Chlup (nacelnik(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.