Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Chvilky moudrosti - Vzpomínka na Miloše Seiferta a časy dřívější z roku 1973

(aktualizováno 20.6. 2020)
Zpráva » Podcast
fotoRozhovorem z roku 1973 provází brilatně Miloslav Vavrda (Minehaha) a jeho hostem je Ferdinand Krch (Fedor). Oba dva pedagogové věnující se literatuře, pamětníci Setona i Seiferta.
Fedor má dokonce zásluhy na tvorbě Josefa Lady. Oba také naleznete jako náčelníky. 
Zásluhy obou pánů sem všechny vypsat nemohu, ale dnes je trend, že kdokoliv v minulosti něco byl, tak je dnes k nalezení na wikipedii, tedy přikládáme alespoň odkazy:
 
 
 
 
20.6.2020 přidána ilustrační fotografie z jednoho z  rozhovorů Minehahy a Fedora na Spořilově u M. Vavrdy doma. Díky Tuwanakho!
Tým Chvilek moudrosti (youtube(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

27.6. 2020 14:58
Maqiyémi
Díky moc za zajímavou historickou perličku!!!

Kolik je šest plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.