Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Tábořiště na Kosáku

(14.5. 2020 0:17)
Zpráva » Informace
Přestože letošní ligové táboření neproběhne,  i tak máte možnost vyrazit na Kosák, potkat se s přáteli a zatábořit si, a to po celé dva měsíce letních prázdnin.
 
V pondělí 18. 5. spustíme rezervační systém, který prošel drobnými vylepšeními v reakci na situace, které vznikly při loňském táboření. Nově můžete při hromadném přihlašování vydefinovat jednotlivé skupiny a rozlišit délku rezervace každého z Vás. 
 
Rezervace budou schvalovány tak, aby celkový počet tábořících najednou nepřesáhl 100 lidí, proto neváhejte a rezervujte si své místo včas.
 
Po schválení rezervace správcem luk Vám do mailu přijde zálohová faktura ve výši 50,- Kč za den a místo rezervace. Tu je nutné uhradit předem. Nejdéle do jednoho týdne po ukončení táboření zaktualizujte prosím u své rezervace údaje o počtu účastníků a vjezdů a uhraďte poté vystavenou fakturu, ze které bude odečtena již zaplacená záloha.
 
Změnami prošel také ceník, věnujte mu prosím pozornost. Zjednodušili jsme způsob výpočtu ceny za osobonoc a zvýšili příspěvek při účasti na pořádaných brigádách – dřevo z 400,- Kč na 1200,- Kč, seno z 200,- Kč na 800,- Kč. Tak jako v uplynulých letech je možné jej i letos uplatnit formou slevy z táborového poplatku. 
Brigády proběhnou v plánovaných termínech dle kalendária, k přihlášení využijte přihlašovadlo.
 
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.
 
 
foto
Foto: Pavel Spálený - Yučikala

Komentáře, diskuze

2.6. 2020 14:52
Kryštof Kalát
Hau Kóla!
Rád bych si zatábořil i letos, ale kvůli pandemie nějak vyplynulo, že nemám s kým jet...

Nemám teepee, ani shelter a tak bych chtěl poprosit, jestli by mě někdo nepřijal mezi sebe a já mohl tábořit s ním.

Je mi 14 let; sháním někoho, s kým se znám a neměl by s tím problém.

Bydlím na Kladně, ale není žádný problém dopravit se téměř kamkoli, odkud bychom mohli cestovat společně.

Když by měl někdo chuť "adoptovat" :-) mě na dobu táboření, ať se mi prosím ozve, kdyby na Kosák jel od 8. do 29.7.

Moje číslo: 773 883 109


DĚKUJU MOC!!!
Kryštof

Kolik je devět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.