Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Tip na četbu do karantény

(22.3. 2020 16:20)
Zpráva » Knihy
fotoKniha je laděna do spíše humorného tónu; rozebírají se všemožné minulé i současné součásti „vandrácké výbavy“. Nevypráví se v ní jen o celtách, dekách, spacích pytlích, stanech a přístřešcích, ale například také o oblíbených nádobách a o baterkách. Také o nejrůznějších příhodách, které se odehrály na pěších a vodních vandrech, na cyklistických a lyžařských výpravách.
 
 
 
 
Podívejte se , co o Stopě toulavé napsal Miloslav Nevrlý, autor Karpatských her:
 
foto"S překvapením jsem se ve Fredyho knížce dočetl o úplně stejných věcech, kterými jsem se i já kdysi musel zabývat při svých dávných výpravách. Byl jsem ale i trochu popuzen: jak to, že nenapadlo mě, ale jeho, psát tak krásně třeba o tom, v čem nosit věci na zádech, v čem a jak přečkat na vandru noc, čím si svítit a v čem uvařit jídlo a čaj, o dalších pro poutníka veledůležitých věcech. Jeho vyprávění se musí líbit všem, kdo pěšky, na lyžích nebo na kole putovali horami a rovinami, kdo pluli po řekách. Trampům, skautům vodním i suchozemským, woodcrafterům."  
 
Knihu mají podle dostupných informací v Praze v knihkupectvích Luxor na Václavském náměstí, na hlavním nádraží, a v prostoru Metra Dejvická. Pro nynější situaci doporučená cesta ale je - objednat si ji přes Internet,
stačí napsat do vyhledávače její název. 
 
 
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.