Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Vyjádření náčelnictva

(aktualizováno 13.3. 2020)
Zpráva » Informace
Náčelnictvo Ligy lesní moudrosti žádá náčelníky kmenů, aby při mimoškolní činnosti s dětmi a mládeží dbali zvýšených rizik, která současná epidemiologicky závažná situace přináší, a aby se řídili pokyny Ministerstva zdravotnictví, týkající se mj. organizování a účasti na velkých akcích, stejně tak jako karantény po návratu z rizikových oblastí.
 
Uznáváme, že omezení v činnosti, která přijmeme v době před tím, než dojde k masivnímu rozšíření virového onemocnění, mohou být účinnou prevencí.
 
K plošnému dočasnému ukončení činnosti v Lize lesní moudrosti se, zatím, neuchylujeme. Dočasné pozastavení činnosti s dětmi, je plně v kompetenci náčelníků konkrétních kmenů, kteří v tomto mají naší důvěru a podporu. Stejně tak si vážíme těch, kteří činnost zachovají.
 
Náčelnictvo LLM
 
 
Zasažené akce LLM
  • 28. - 29. 3. Lakrosový turnaj - přesunut na 30. - 31. května
  • 4. 4. Stará Praha - odložena na neurčito
 
Mimořádné opatření MZ - zákaz konání akcí nad 100 osob od 18 hodin dne 10. 3. 2020
 
Mimořádné opatření MZ - uzavření základních, středních a vysokých škol od 11. 3. 2020
Tomáš Sadílek - Chlup (chlupxxl(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.