Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Kurz Zapalovač

(25.11. 2019 8:41)
Zpráva » Pozvánka
fotoZAPALOVAČ 2020: kurz pro začínající a budoucí vedoucí
24.–26. 1. 2020
Skautské centrum Přelouč, Kladenská 845, Přelouč
 
 
Chceš se dozvědět něco více o práci s dětmi, jak a proč funguje oddíl nebo proč jsou důležité oddílové tradice ale nebaví tě prosté přednášky? Chceš se inspirovat z jiných zdrojů, nebo Tvůj oddíl nic podobného nenabízí? Chceš poznat další lidi, kteří jsou do práce s dětmi stejně nadšení? Chceš nová oddílová přátelství a mít možnost účastnit se různých setkání napřesrok? Pak pro tebe máme výzvu!
 
Přihlas se (a přijeď) na víkendový kurz Zapalovač pro začínající a budoucí vedoucí a nebudeš litovat! Dozvíš se spoustu užitečných informací, naučíš se mnoho nových věcí a v neposlední řadě potkáš partu nových kamarádů z řad lidí, co nadšeně pracují s dětmi, mládeží i dospělými.
 
Jedinečnost tohoto kurzu spočívá v tom, že protíná různé spolky. Setkávají se účastníci ze spolků jako Skaut, TOM, MOP, ČSOP, Pionýr, Sokol, Duha, ale i méně tradiční jako třeba Spolek evropských bojových umění. Můžeš o to více poznat jak to dělají jinde, jaké tradice udržují a zároveň ostatní obohatit.
 
Pokud je ti 14 a více let, neváhej se přihlásit. Horní hranici neomezujeme, ale doporučujeme zhodnotit si, nakolik už oddílové prostředí znáš. Zkrátka pokud jsi už něčím prošel, možná není tento základní kurz pro tebe. Můžeme ale doporučit odbornější.
 
Více informací a elektornická přihláška:  http://oddilpoutnici.cz/zapalovac
 
 
 Prosíme ty, kteří mají zájem a přihlásili se na stránkách Zapalovače, aby nám dali vědět na ustredi@woodcraft.cz
 
Zdroj: Ondřej Turek - Opičák

Komentáře, diskuze

11.12. 2019 21:49
Opičák
Ahoj,
děkuji moc za sdílení. Tento rok se vašk bohužel z Woodcraftu nikdo nenahlásil. Počty máme následující:

Junák (7)
MOP (7)
STTO (4)
TOM (5)
SEBU (2)
Častobor (1)

Každopádně máme v plánu otevřít i ročník 2021, tak se zase ozvu a budeme se těšit. On řeci jen Woodcraft se dosti vymyká svou filozofií a hodně by tomu přinesl. :)

Přeji pěkný advent.

Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.