Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Novinky z ČRDM

(aktualizováno 13.11. 2019)
Zpráva » Zvenčí
  • Poslední možnost získat stipendium na roční program v Německu s AFS
AFS Mezikulturní programy – Czech Republic nabízí možnost získat částečné stipendium na roční či trimestrální program na studijní program do Německa.
 
Přihlášky na první termín výběrového řízení musíte zaslat k 18. 11. 2019. Stipendium bude poskytnuto díky dlouhodobé spolupráci s Česko-německý fond budoucnosti/ Deutsch-Tschechischer Zukunftsfonds.
 
Jaké jsou podmínky přihlášení a více informací s odkazy najdete na FB AFS
 
 
  • Řeka přání 2019 – benefiční světelný happening
 
Vodní lampiony s autentickými přání dětí nasvítí ve čtvrtek 28. listopadu Vltavu mezi Mánesovým mostem a Cihelnou ulicí, odkud si je může každý přijít vypustit. Každé z těchto světel na hladině uhradí 30 minut práce sociálního pracovníka Letního domu v rodině ohrožené sociálním vyloučením.
 
Kdy: 28. listopadu od 17 hodin
 
Kde: Cihelná 4, 118 00 Praha 1
 
Zdroj logo, text: ČRDM

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.