Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
101101
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Stopa Černého vlka

(12.5. 2019 19:41)
Zpráva » Pozvánka

Pozvánka na Stopu Černého vlka

Rádi bychom vás pozvali na letošní ročník tradiční hry Stopa Černého vlka, letos na téma Den Trifidů. Budete soutěžit, utíkat, radovat se, bát se, přemýšlet, rozvíjet smysly, naslouchat a hlavně! si to, doufáme, pořádně užijete s partou kamarádů.

Hra se bude konat na tábořišti Malý Walden od 7. - 9. 6. 2019. Na tábořiště, prosím, přijeďte nejpozději do 19:30 hod. v pátek. Ve 20:30 proběhne organizační zahájení hry. Hra bude končit v sobotu později večer, neděle bude vyhrazena pro balení tábořiště a odjezd.

Hra je rozdělena na dvě věkové kategorie. Hráči do cca 11 let budou mít hru v bezprostřední blízkosti tábořiště, oběd (ze zdrojů svého kmene) bude probíhat v tábořišti. Hráči ve věku cca 11-18 let budou vysláni na větší okruh kolem tábořiště, oběd proběhne v rámci hry a potraviny vám zajistíme. Členy nad 18 let bychom chtěli poprosit o pomoc s organizací na místě. Prosím, abyste do přihlašovala nahlásili počet účastníků spadajících do příslušných kategorií, abychom věděli, kde přesně nastavit hranici a kolik starších bude k dispozici. Zároveň prosíme o nahlášení počtu tee-pee, na louce je aktuálně cca 12 sad tyčí.

Hráči budou rozděleni do cca 5-7 členných týmů tak, aby v každém skupině byly rovnoměrně zastoupeny všechny věkové kategorie.

Každého hráče ze starší kategorie poprosíme, aby si nezapomněl vzít: šátek, nůž, lžíci, vodu 2l, nádobu na jídlo, papír, tužku, batoh cca 30l (větší nevadí), náhradní oblečení (spodní prádlo, tričko), 3ks papírových nebo hadrových koulí, uzlovačku, hodinky (kdo má), chytrý telefon (kdo má), soupravu na rozdělávání ohně (kdo má), buzolu (stačí 1ks na cca 5 lidí ve kmeni) a kotlík (stačí 1ks na cca 5 lidí ve kmeni).

Hráči mladší kategorie budou potřebovat: šátek, papír, tužku, 2ks papírových nebo hadrových koulí (další vybavení bude doplněno)

Cena za akci je 150,- pro kategorii do 18 let (hráči), 100,- pro tábořící nad 18 let (v ceně poplatek za tábořiště a pronájem kadibudek). Poplatek bude vybírán na místě.

Vybavení hráčů se může ještě drobně změnit, prosím, sledujte průběžně aktualizaci.

 

Se štěstím v kapse a zelenou oblohou, se těší organizační tým Glis, Slunce, Karel, Sam a další…

Veronika Stejskalová - Glis (veronika-glis(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Zelí206 mladších+10 starších +4 dospělí+ 2 týpí
Jelen1910x starší, 4x mladší, 1x týpí 6,5m a 1x zubřík
Todi115 x nad 11, 4x do 11, 2 dospělí, 1 tee-pee 6,5
Owotanla104x do 11, 4x do 18, 2x nad 18, 1x týpí sedmička
Quest - Tančící Lososi202 týpí 6m, děti: 8x do 11 let, 8-10x hráči do 18let
Strážci údolí2111 účastníků ve skupině 11-18, 8 dětí ve skupině 6-11,2 dospělí a 1 týpí (sedma)
celkem:101 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: