Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Hra pro skřítky na táboření - potřebujeme ještě pomocníky

(21.6. 2018 8:50)
Zpráva » Informace
foto   foto   foto
 
Skřítci na táboření zachraňují dívku Šavenis a poznají díky tomu několik indiánských kultur po celé Severní Americe. Aby ale mohly prožít putování a úkoly na cestě, potřebujeme ještě pár dalších rukou... Několik lidí se již ozvalo a vymýšlí s námi hru, připravují etapy, malují kartičky, ale přeci jen nám ještě chybí 2 lidé (či týmy): 
 
1. Někdo, kdo by si na druhý týden připravil noční etapu. Může vymyslet něco svého nebo se domluvit s organizátory z prvního týdne. Je potřeba obstarat případný materiál, pomocníci už se na tábořišti vždycky najdou.
 
2. Někdo, kdo by si vzal na starost koordinaci hry druhý týden táboření. Hra je připravená, organizátoři etap vybraní a připravení, ale někdo musí na místě zajistit každodenní chod etap a koordinovat je s táborovým
programem.
 
Nemohl bys to být třeba Ty? Bylo by fajn, kdyby hra mohla proběhnout.
 
Moc se těšíme!
 
Za tým organizátorů
Petr Hendl - Wanigiska (petr(zavináč)hendl(tečka)cz)
a
Tereza Chmelová - Terka (tereza.chmelova(zavináč)email(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.