Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Hra pro skřítky a možná i Malou lóži

(19.4. 2018 14:51)
Zpráva » Pozvánka
Moc rádi bychom i pro letošní rok nachystali hru pro skřítky. Ohlas byl vždycky mohutný a pozitivní a to nám dává sílu jít do toho znovu a pro ty nejmenší připravit základ programu, který jim umožní nejen si hrát a tvořit, ale i setkávat se spolu, seznamovat a navazovat přátelství. Tak, aby rodiče měli víc času na sebe :-)
 
Budeme opět potřebovat tým organizátorů - kdo byste měl zájem jít s námi připravovat legendu, malovat obrázky, podílet se na nějaké z etap, přijďte ve čtvrtek 3. 5. 2018 od 18:30 u klubovny Waldenu (podle počasí a nálady tam můžeme zůstat nebo jít do nějaké kavárny). Napište nám prosím, kdo můžete. A napište i kdo nemůžete, sejdeme se jindy nebo zůstaneme ve spojení telefonicky a přes internet.
 
A mám pro vás pro letošek ještě jednu výzvu, takovou skrytou myšlenku. Jak nám děti rostou, přemýšlím, zda něco nenachystat i pro ty starší skřítky nebo mladší Malou lóži. Nemá to ještě přesnou formu, ale myšlenka je spíše v duchu Setonovy myšlenky "samostatnosti dětí", čili už ne hra, kde děti provádíme za ruku. Spíš něco jako úkoly, které by plnili jednotlivě nebo ještě lépe v malých týmech. Možná trochu jako "bobříky". Každý den by mohli najít jeden úkol, který by mohli splnit kdykoliv během tábora, třeba by ani nemuseli vědět od koho, třeba by mohl viset na stromě. Mohli by třeba přespat mimo tábor. Uvařit jedno jídlo. Přeřezat ruční pilou tlustou kládu. Taky vám někdy připadají tak velcí a samostatní a jindy zase malí a bezbranní? Zajímal by mě váš názor a náhled - a určitě by to chtělo druhý tým organizátorů. Podněty vítány!
 
Těšíme se na vás, na vaše nápady a na táboření!
 
Wanigiska a Terka
Petr Hendl - Wanigiska (petr(zavináč)hendl(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.