Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Táboření na Kosím potoce

(aktualizováno 6.4. 2018)
Zpráva » Pozvánka
foto

Dovoluji si Vás pozvat na letošní společné táboření na Kosím potoce, které proběhne v termínu 14. až 28. července. První týden bude více v duchu woodcrafterského indiánského stylového táboření. Doporučení očekávané stylovosti si můžete přečít pod tímto odkazem...Stylovost.

Už teď máme přislíbené některé z tradičních programů, například celotáborovou hru pro menší děti, táborovou Tawiskaru (terčová střelba, ústupovka, lovecká stezka a další), turnaj v ringu. Dále se můžeme těšit na aktivity, které už několik let neproběhly, jako soutěž ve smažení lívanců, horský golf nebo půlmaraton a maraton. Na začátku druhého týdne proběhne velká hra pro dospívající a dospělé.

Rád bych poprosil všechny, kdo jsou ochotni a schopni přispět svým programem nebo jen drobnou aktivitou, aby se neváhali ozvat.

Účastníci brigád (viz níže) mají nárok na příspěvek a to 400 korun za odpracovaný víkend na dřevní brigádě a 200 korun za ostaní brigády. Příspěvek bude poskytnut formou slevy z táborových poplatků a je možné ho převést na jinou osobu.
 
Dnes byl právě spuštěn přihlašovací systém vyladěný na základě vašich připomínek.
Chtěli jsme umožnit větším skupinám přednostní obsazování. Tzn. do konce dubna se mohou přihlašovat skupiny které obsadí 3 a více týpí, popřípadě jiných stylových obydlí. Od 1.května bude přihlašovadlo otevřené i pro ostatní.

Rezervace můžete zahájit v rezervačním systému.

Táborové poplatky pro rok 2018

Dítě do 6 let 0 Kč/noc
Mládež 7-15 let 10 Kč/noc
Člen LLM 20 Kč/noc
Nečlen LLM
40 Kč/noc
Neúčast na brigádě               
+30 Kč/noc
Další vjezd autem 50 Kč/další vjezd

Účastníci brigád mají nárok na příspěvek. Příspěvek je možné převést na jinou osobu.

Přečti si také táborový_řád

Brigády na Kosím potoce

13. až 15. dubna – Dřevní, + kurz na motorové pily
15. až 17. června
22. až 24. června
29. června až 1. července
 

náčelník tábora

Komentáře, diskuze

24.4. 2018 21:39
Fox
Ahoj všichni,
nevzal by někdo na táboření kameny na mletí obilí? Nebo něco podobného? Určitě bych byl vděčný.
Fox
27.5. 2018 23:27
Tibor Wičakha
Buďte zdrávi,
stejně jako loni přicházím i letos s nabídkou objednet si od nás med. Jedná se o med od včelařů z Úněšova (náš i sousedů) po 140kč/kg. Kdož by měl zájem, nechť se mi ozve z objednávkou, dovezeme jej na táboření.
23.7. 2018 14:15
Lili
Kamarádi, děkujeme za milé táboření, Aninka je v pořádku (komu uniklo sobotní zpestření táborové hry, Yuči prý dodá hezké fotky :)). Vážněji: Ani je tak v pořádku, že mi bylo těžké uvěřit (již v sobotuv noci i dnes na kontrole), že se cokoli stalo. Děkujeme za pomoc!
2.8. 2018 23:59
Yučikala
https://wanagi.yucikala.net/fotogalerie/2018/07_Kosi_potok/index.html
30.7. 2018 7:44
Wanigiska
Hau kóla,

zde odkaz na mé fotky z táboření, samozřejmě nejvíc jsou tam skřítci a jejich hra :-) Kdo nemá jmén a jeslo z loňska, napište mi, pošlu obratem...

https://www.hendl.cz/photo/2018-07-14-Taboreni-Ligy.html

Kolik je čtyři plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.