Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Členové Ligy opět na stupních vítězú!

(1.4. 2007)

Již po dvanácté pořádal Indiancorral celorepublikové POW WOW. Letos bubnovalo pět kapel z Čech a Německa. Soutěžilo se v moderních i tradičních tancích severoamerických indánů. Tělocvična i prostory školy na Jižním městě, které již několik ročníků za sebou zařizuje pro Indancorral Vašek Vávra z kmene Větrné týpí, praskaly ve švech. Atmosféra byla letos velmi příjemná. Indian time dostávl pořádně na frak, protože se začalo pouze s půlhodinovým zpožděním a potom se naplánovaný harmonogram již dařilo držet. MC (tedy master of comunication neboli speaker) Čikala, řádil za mikrofonem a letos si ke své nepřehlédnutelnosti pomohl ještě malým podiem. Děvčata z Waldenu, Karolína Majerová - Čampachčawin se umístila na prvním místě a Terezka Peková na druhém místě v moderním šálovém tanci. Blahopřejeme! Zájemci o písně a tance severoamerických indiánů se mohou s námi setkat na tradičním středečním zpívání, které pořádá kmen Walden v prostorách zkušebny Dejvického divadla Terronská 33, Praha 6, každou středu od 18,30-19,30. Tel. kontakt Petr Harant - Gu 608703042.

Aleš Sedláček - Tokaheya


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.