Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Ohnivecké setkání 2023

(3.12. 2023)
Stalo se » V LLM
Potní chýše – initypy.
Pro mě jeden z nejmagičtějších obřadů, jakou můžeme v rámci táboření absolvovat.
Nikdy nejde jen o obyčejné saunování.
fotofotofotofotofotofotoAle kdyžse uspořádá inity na místě jako je Bobří hrad, s lidmi scházejícími se na akci, jakou je Podzimní ohnivecké setkání, a to v době, kdy se po teplém říjnu konečně hlásí o slovo listopad, je výsledná energie něco nepopsatelného!

fotoMyslím, že se nám všem dostalo přesně té správné dávky podpory – to abychom se nebáli zprostředkovat tento zážitek dalším, vědomostí – abychom se měli o co opřít a praktických zkušeností – abychom věděli jak na to. Navíc pořádná dávka emocí všeho druhu, které v bezpečném prostředí mohou unikat na povrch. K tomu spousta legrace třeba při rozdělávání ohně třecími dřevy třídy XXL, pohodička s kytarou i bez ní a komfort zajištěný výbornou kuchyní. Co víc si člověk může přát?
foto

Dva dny utekly jako voda, přestože při pohledu zpět se zdály delší a bohatší než běžný víkend. Člověk se opět dostal na vlnu, po které se může nést dál, třeba do dalšího setkání.

Odvezli jsme si mnoho pozitivního ve všech směrech. Víkend byl opět nezapomenutelný, takže nezbývá než říct: Děkuji!
 
 
Iveta Valentová
foto: Jan Hladík - Chirurg

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.