Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z 246. náčelnictva

(14.11. 2022)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Proběhlo první setkání náčelnictva po volebním Sněmu zástupců, které se sešlo v novém složení a plné nápadů, jak Ligu posunout zase o kus dál. 
 
Debatovalo se především o nové či budoucí podobě časopisu Woodcraft a to nejen pro příští rok, ale i pro roky následující. Diskuze to byla věcná a velmi podnětná. Hostem tentokrát byla Gabriela Modřanská, šéfredaktorka časopisu. 
 
Finální podobu (a také způsob, jak jí docílit) dostalo na náčelnictvu i PFko 2023.
 
Velmi obsáhlá a inspirující byla i diskuze nad tématem nové podoby webu LLM a možné budoucí komunikace, která by především měla být přehledná a co nejvíce otevřená. 
 
Kamila Válková

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.