Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z 241. náčelnictva

(21.4. 2022)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
fotoV úterý 19. 4. jsme se sešli k příležitosti 241. náčelnictva a probrali aktuální body.
 
Dotisk publikací
Náčelnictvo řešilo dotisky publikací do Obchůdku LLM. Bude dotištěn náklad oblíbených Korálkových činů pro skřítky a Svitek březové kůry - kniha orlích per a mistrovství, ve které předem proběhnout malé úpravy.
 
Studna na Samechově
Během dubna bylo zahájeno společné řízení o schválení kopané studny na tábořišti na Samechově. Pokud se žádný z dotčených orgánů proti záměru neovymezí do 15 dnů, bude projekt realizovatelný. Vypadá to tedy, že se Samechov brzy dočká studny. Velké díky patří Katce Pejšové - Lasíkovi za nasazené jednání s úřady.
 
Srub na Samechově
Na Samechově je v plánu také přestavba srubu, která ale naráží na různá úřední a územné plánovací úskalí. V nejbližších dnech budeme podávat novou žádost. O dalším vývoji budeme informovat.
 
fotoChata Klen
Studie přestavby chaty Klen je ve fázi dokončování. V nejbližších dnech proběhne výběrové řízení na realizátora zakreslení projektu pro stavební povolení. Je objednán hydrogeologický průzkum. V současné chvíli jednáme s městem Jáchymov o možnosti odkupu okolního pozemku. Přiložený nákres ilustruje ideální stav přestavby, zatím se nejedná o finální podobu ani úředně schválený návrh.
 
Nové směrnice
Náčelnictvo schválilo nové směrnice, ty bude nyní schvalovat ještě kontrolní revizní komise (KRK). Jedná se o hospodářšký řád, směrnic o proplácení cestovních náhrad a směrnici o majetku LLM. Po schválení KRK budou směrnice zveřejněny.
 
Aktivity kmenů
Dětské kmeny Kruh a Trilobit se aktivně zapojili do pořádání akcí pro ukrajinské uprchlíky. 
 
Z ústředí 
Anka

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.