Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Jarní Klíčení 2022

(23.3. 2022)
Stalo se » V LLM

Letošní Jarní Klíčení proběhlo 19. 3. 2022 v komornější formě v Brandýse nad Labem.

foto
Zaměřili jsme se na diskuse k tématům, které jsou pro nás v současnosti aktuální. Změny a proměny v našich životech, aktuální situace ve světě a naše názory na ní i co nám přinesla pandemie covidu. Co si o současnosti myslíte? Jak se připravit na možnou budoucnost? A jak se s tím vším vyrovnat? To byly asi nejžhavější témata našich rozprav.
Program byl oproti zvyklosti akce velmi volný a plynule jsme si aktivitu upravovali dle aktuální nálady a potřeb účastníků, kterých se nakonec sešli i s organizátory kole patnácti.
 
Krom diskusí jsme absolvovali i místopisnou procházku v souměstí Brandýs nad Labem - Stará Boleslav pod vedením našich skvělých hostitelů Medvěda, Lasíka a Báry, kterým tímto za všechny zúčastnené velice děkuji za pohostinné přístřeší a domáckou atmosféru našeho setkání.

foto
Ač nebylo nabyté aktivitami, jak má organizační tým z řad Ohniveckého společenství ve zvyku, přesto jsem odjížděl plný dojmů a s hlavou plnou podnětných myšlenk a úvah. Také s pocitem klidu, že lidé, kteří stojí v našem woodcrafterském kruhu si umí být nápomocní a nepřestávají o věcech přemýšlet a myslet na druhé.
 
 
 
Tibor Parák - Wičákha

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.