Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z 240. náčelnictva

(17.3. 2022)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Táboření na Kosím potocefoto
Na náčelnictvo dorazil osobně jeden z náčelníků letošního táboření - Genia. Informoval nás o přípravě programu a probrali jsme technické záležitosti. Dalšími náčelníky budou Jerry a Pegas. Mají v plánu realizovat několik základních sportovních i rukodělných programů - běh tarahumara, výroba lakrosek, malované pytle ad. Aktivity budou z různých oblastí Ameriky a všechny budou zjednodušené, aby je zvládly i děti. O spuštění rezervací a dalších podrobnostech k letošnímu táboření budeme brzy informovat v samostatném článku.
 
Sněm LLM
V sobotu 23. 7. se uskuteční v rámci táboření na Kosím potoce Sněm LLM. Bude to opět významná událost, oslavíme 100 let od založení. V rámci této události budeme zvát mnoho ligových i mimoligových významných osobností. Očekáváme velkou účast, proto budou na místě přistavěna dvě hostovská týpí a zajišťujeme také pronájem louky nad kapličkou, kvůli rozšíření parkování. Již nyní čítá seznam zvaných téměř 200 osob. Pokud máte na mysli někoho, kdo by při této příležitosti neměl chybět, je spojen s Vaším rodem/kmenem apod., obraťte se do konce března s jmény a adresami na ústředí - rádi jim pošleme oficiální pozvánku. 
 
Vznik nového rodu
Náčelnictvo odsouhlasilo vznik nového rodu Kozy Turystyczne. Náčelnicí tohoto rodinného rodu je Hana Fiedlerová - Lasička.
 
Navýšení ceny na Klenovi
Na nové základně Klen, kterou čeká v budoucnu rozsáhla rekonstrukce, jsme navýšili cenu za jednu chatku z 500,- na 1000,-. Došlo k tomu především z důvodu navyšování cen energií. 
 
Změna termínu brigády na Framu
Došlo ke změně termínu brigády na Framu. Uskuteční se poslední víkend v červnu. 
 
  Z ústředí
Anna Bartošová

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.