Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z 239. náčelnictva

(17.2. 2022)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
 V úterý 15. 2. 2022 proběhlo v kanceláři LLM 239. náčelnictvo. Přestože někteří nemohli ze zdravotních důvodů dorazit, sešli jsme se v plném počtu díky online spojení.
 
Rozpočet na rok 2022
Hospodářka LLM Lucka Vaňková představila rozpočet na rok 2022. 
 
Náčelnické zkoušky
Tento víkend budou zahájeny Náčelnické zkoušky na Faře v Michalových Horách. Pro účastníky je připraven pestrý program. Víkend bude propojen s Výjezdním náčelnictvem. 
 
Výjezdní náčelnictvo
Jak bylo již zmíněno, o víkendu 18. - 20. 2. se na Faře a na Kosím potoce uskuteční Výjezdní náčelnictvo. Hlavní body k projednání budou následující: další směřování LLM, dotace, koncepce Náčelnických zkoušek a nové Náčelnictvo. 
 
Klubovna v Cholticích
Dlouhodobě se řeší výstavba klubovny kmene Trilobit v Cholitích. Kmen a Náčelnictvo jedná s městem o městský pozemek. Současně se podmínky k odkupu pozemku do vlastnictví LLM navrhované městem nejeví reálně. Hledáme další řešení a budeme jednat dál. 
 
Formální ukončení činnosti kmene Sacagawea
Náčelnictvo rozhodlo o formální ukončení činnosti kmene Sacagawea. Tato rozhodnutí nejsou snadná ani radostná. Kmen Sacagawea je dlouhodobě neaktivní. Členové kmene, kteří chtěli zůstat v LLM se v minulosti přesunuli do jiných kmenů nebo se stali strážemi. Kmen Sacagawea nemá žádné aktivní členy a nejeví o další činnosti zájem, proto bude v průběhu roku realizován jeho formální záník. Stejný proces již probíhá u kmene Severní hvězda. 
 
Zprávy z ML
Nadále probíhají jednou měsíčně online schůzky Náčelníka LLM s Náčelníky ML. Je to skvělá zpětná vazba pro organizaci, pro ústředí a zároveň i pro samotné kmeny, které mohou sdílet své radosti i strasti a nabídnout si vzájemnou pomoc. Také jednou měsíčně odchází online dotazník pro kmeny. 
 
Sněmy kmenů
Členové Náčelnictva by rádi navštívili během letních prázdnin Sněmy kmenů. Pokud už máte jasno, můžete nám dát vědět termín. Otázka na termín Sněmu bude i v dalších dotaznícich, případně budeme Náčelníky oslovovat ještě e-mailem. 
 
Z ústředí 
Anka
 
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.