Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z 237. náčelnictva

(15.12. 2021)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Poslední náčelnictvo v letošním roce se neslo v příjemné předvánoční atmosféře. Hlavním tématem bylo především plánování akcí na příští rok. 
 
Oslavy 100 let
Velkým tématem byla Oslava 100 let od vzniku LLM. Rok 2022 se ponese v duchu oslav a akcí k této příležitosti. Velká oslava by se měla uskutečnit v průběhu června. Program bude tvořen s ohledem na rodiny - odpoledne program pro děti, přednášky, večer volná zábava. V rámci oslav se připravuje speciální zboží do Obchůdku. Máte se na co těšit. 
 
Nová ocenění v LLM 
Diskutovalo se nad vznikem nových ocenění v rámci Ligy lesní moudrosti a woodcraftu. Prozatím se připravuje návrh systému oceňování. První ceremonie by se mohla uskutečnit již tento rok na Oslavách 100 let LLM, Sněmu LLM a Sněmu zástupců. Budete včas informováni. 
 
Náčelník Malé lóže
Hledáme ochotné a vhodné kandidáty na pozici náčelník ML. Nově se pracuje s tím, že by byl přibrán také tým. Pokud byste měli zájem zjistit více, obraťte se na náčelníka Tomáše - Chlupa (nacelnik@ligalesnimoudrosti.cz).
 
Náčelníci táboření na Kosím potoce
Tyto náčelníky se pro rok 2022 najít již podařilo. Můžete se těšit na Geniu, Pegase a Manehonga. 
 
Náčelnické zkoušky
Děkujeme všem zájemcům o náčelnické zkoušky, kapacita je úspěšně naplněna. Pokud byste se ocitli v situaci, že NZ nutně potřebujete a nestihli jste se přihlásit, ozvěte se Marťovi (martin.lehky@woodcraft.cz).
 
Za celé náčelnictvo přeji krásné svátky a vše dobré v roce 2022!
 
Z ústředí
Anka

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.