Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Ohlédnutí za Sněmem zástupců 2021

(3.11. 2021)
Stalo se » V LLM » Sněm zástupců
fotoLetošní Sněm zástupců se konal v příjemném prostředí chaty Doubravky u Chotěboře. Páteční pozdní odpoledne se neslo v duchu příprav sálu a vítání přijíždějících členů. V sobotu probíhal Sněm zástupců, kterého se zúčastnili zástupci 20 kmenů, 4 zástupci rodů a stráží, členové náčelnictva a další hosté.
 
Nejdůležitější informace jsou shrnuty zde:
  • Za poslední období se řady LLM rozšířily o další rody: Bílí vlci (Liberecký kraj), Wanakahoma (Středočeský kraj), Medvědi (Středočeský kraj), Přátelé divočiny (Středočeský kraj).
  • V LLM je k datu Sněmu 1432 členů, 37 aktivních kmenů, 25 rodů a 92 stráží.  Zanikající kmeny: Národ 4 živlů, Čovečové, Sacagawea a Severní hvězda.
  • Hospodářka Lucie Vaňková představila výsledek hospodaření za rok 2020.
  • Byly odsouhlaseny členské příspěvky na rok 2022. Došlo k navýšení ceny zhruba o 15%. Pro příspěvky uhrazené do 31. 12. 2021 platí příspěvek uvedený níže, ale při úhradě až po 31. 12. 2021 platí cena v závorce. Pro nové členy přihlášené po 31. 12. 2018 platí cena bez závorky.
  1. děti do 15 let: 350 Kč (400 Kč)
  2. studenti, důchodci a výdělečně nečinní: 450 Kč (500 Kč)
  3. dospělí výdělečně činní: 650 Kč (700 Kč)
  4. rodiny: 800 Kč (850 Kč)
  • byl udělen mandát náčelnictvu pro jednání s kmenem Bobrů ve věci půjčky na rekonstrukci klubovny z finančních prostředků kanadského daru.
  • byl udělen mandát náčelnictvu pro jednání s kmenem Trilobit ve věci použití finančních prostředků z kanadského daru na nákup pozemku a náklady na projektovou dokumentaci stavby klubovny.
  • Výroční Sněm LLM se uskuteční 23. 7. 2022 na Kosím potoce. 
  • Příští rok nás čeká volební SZ, datum konání bylo odhlasováno na 22. 10. 2022.
V sekci Kalendárium je již doplněna většina akcí, které nás v příštím roce čekají. Je se na co těšit!
 
Z ústředí
Anna Bartošová

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.