Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Nové tyče na týpí na Samechově

(27.4. 2021)
Stalo se » V LLM
foto
 
Ráno 2.4.2021 jsme vyzvedli u Marka Rosenheima - Kima dvě krásné nové sady tyčí na týpí. Ty jsme s jeho pomocí převezli na louku na Samechově. Tyče jsme následně přenesli a uložili ke zbylým sadám. Práce nám rychle utíkala, neboť celá louka byla krásně rozkvetlá, tu a tam jen lehce hyzděna krtincem. Na konci naší drobné výpravy jsme ještě zkontrolovali stav louky. S radostí můžeme konstatovat, že “antidivočácká” opatření fungují skvěle. Nikde ani památky po prasečím dýchánku. 
 
Co více říct? Snad už jen jakmile to bude možné, tak se na tábořiště vypravte a sami se přesvědčte o jeho krásách. Sad je tam na 5/4 týpí, kapacita kadibudek pro regiment vojáků a překrásné přírody pro každého, kdo ji ocení.
 
foto
foto foto foto
 
Petr Kopřiva - Výr

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.