Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z náčelnictva

(9.12. 2020)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
V úterý 9. 12. 2020 proběhlo 227. Náčelnictvo prozatím stále s pomocí online přenosu. 
  • Na Framu bylo připojeno nové čerpadlo a na Faře se budují nová vrata k učebnám. Znovu se rozjíždí ubytování na základnách.
  • O profily LLM na sociálních sítích Instagram a Facebook se nově starají také Vážka a Nechodí. Řešíme úložiště fotografií od členů LLM pro následné použití a archivaci.
  • Od ledna bude mít časopis Woodcraft novou šéfredaktorku Gábinu Modřanskou. Intenzivně s redakční radou pracují na edičním plánu pro příští rok. V přípravě je dotazník zaměřený na čtenářské preference. 
  • Pracuje se také na úpravě Svitku pro ML. Těšit se můžete třeba na propojení Svitku s online návody.
  • Proběhla soutěž o nejlepší woodcrafterský a indiánský výrobek. Do vánoc budou na webu LLM zveřejněny výsledky. Děkujeme všem zúčastněným.
Objednávky z Obchůdku odesíláme do 17. 12. včetně. Osobní odběr je možný po domluvě na tel. 602 714 529 nebo přes e-mail ustredi@woodcraft.cz. 
 
Další náčelnictvo se koná 19. 1. 2021. 
 
Za kancelář LLM
Anka

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.