Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Změna v kanceláři LLM

(4.8. 2020)
Stalo se » V LLM
 
foto
Kancelář Ligy lesní moudrosti doznala značné obměny. Máša po dvou letech opustila naší základnu a během července zaučila Anku.
 
Mášo, děkuji za všechno, co jsi pro nás udělala. Práce v kanceláři je různorodá, často radostná, ale někdy komplikovaná. Velice si vážím toho, jak jsi se k věcem vždy postavila čelem, a přeji ti hodně štěstí v pracovním, ale hlavně osobním životě. Ať se ti zdají samé krásné sny a dej vědět, až budeš mít ten rybník :-)
Chlup
 
 
Anko, vítej!
 
Anna Dvořáková, Anka, je naše nová vedoucí kanceláře. Je to báječná ženská, která je zde na pravém místě. Pokud byste o ní chtěli vědět něco trochu víc, níže je její medailonek:
 
 
Před pár týdny jsi se stala vedoucí kanceláře LLM, jaký z toho máš v tuto chvíli pocit?
Všechno se událo tak rychle, že si to začínám teprve uvědomovat. J Během prvního měsíce jsem poznala mnoho milých lidí, rozšířila si obzor a naučila se nové věci. Jsem spokojená s kanceláří, šéfem i posláním LLM. Co víc si přát!  
 
Jaké bylo tvé předešlé povolání?
Tři roky jsem pracovala v kanceláři Biskupského gymnázia a Církevní ZUŠ v Hradci Králové. Měla jsem na starost primárně uměleckou školu, ale dotýkala se mě také činnost gymnázia. Jednalo se o celkovou administraci, přípravu přijímacích zkoušek, maturit, dotace, správu webových stránek a sociálních sítí, pořádání koncertů a festivalu, fotodokumentaci a další různorodou činnost.
 
Prošla jsi nějakým kmenem, případně jiným oddílem?
Překvapivě ne, přestože je mi to sympatické. Mám věkově blízké sourozence a od dětství jsme společně jezdívali na chatu a zažívali tam dobrodružství ve velké partě. Také jsme každý rok vyráželi kempovat s dalšími rodinami. Několikrát jsem se ocitla na sportovním táboře a na táboře pořádaném farností. Nejvíce jsem byla rodiči vedena k hudbě, chodila jsem do ZUŠ na klavír. Sama jsem našla v dospělosti zalíbení v putování a turistice.
 
Líbilo se ti na návštěvě na loukách Kosího potoka a na Faře? Co tě zaujalo nebo překvapilo?
Na Kosáku i na Faře se mi líbilo moc! Vyšlo nám skvělé počasí, Velká rodina nás královsky pohostila a Lucka mi poskytla autentický azyl. Očekávala jsem tábor s denním harmonogramem, takže mě mile překvapilo, v jaké svobodě a pohodě táboření probíhá. Vlastně mě zaujalo snad všechno. Rukodělné výrobky, úžasně vybavená týpí, příběhy a pohostinnost všech přítomných.
 
Jakou knihu, či film, bys členům LLM doporučila?
Ráda se vracím k Markovi Váchovi a jeho Nevyžádaným radám mládeži nebo čemukoliv od Bohumila Hrabala. Co se týče filmů, těm věnuji minimum času. Poslední skvělý film, který jsem viděla, byl o životě skladatele a jazzového kytaristy Djanga Reinhardta s příznačným názvem Django.
 
Jaké je tvé životní motto/heslo?
Citát, který mě provází, pochází od J. R. R. Tolkiena: „Ne každý, kdo bloudí, je ztracen.“
 
Čím si chtěla být, když jsi byla malá?
Kosmounautkou, učitelkou a prezidentkou.
 
Na cestě z Lisabonu do Santiaga de Compostela foto foto foto
 
 
Tomáš Sadílek - Chlup

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.