Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z náčelnictva a novinky z ústředí

(25.6. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva

 
  • Proběhla přípravná návštěva banátských vesnic, kam zavítal realizační tým společně s ligovým náčelníkem Filipem jako podporou. Potkali dnes již dospělé děti z minulých táborů. Objeli a obešli vesnice Gerník, Rovensko, Eibentál, Sv. Helenu. Získali podporu místních a nečekaný zájem dětí. Z původně odhadovaného počtu dvanácti dětí jsou nyní na dvaceti, a jak očekáváme, ani toto číslo není ještě konečné.
  • Na Darujme.cz jsme spustili sbírku na tábor v Banátu. K dnešnímu dni přispělo dvacet lidí celkovou částkou 14 200,- Kč. Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojili, ať už příspěvkem nebo jejím šířením. https://www.darujme.cz/projekt/1201804#informace
  • Fara je zkolaudována. Přijeďte. Připravujeme pro Vás rezervační systém, zatím rezervujte na fara@woodcraft.cz.
  • Tokaheya s náčelníkem dovybavili Faru potřebnými doplňky, tak, aby byla v pondělí 10. 6. připravena na první návštěvníky  - děti, které se účastnily programu OPVV Škola mimo školu. Na Faře proběhly první pilotáže programů Biologie v praxi a Terénní geologická laboratoř. Ve stejném období se spustila pilotáž programu Lovy (nejen) beze zbraní, a to na hradě Roštejn.
  • Oslava Fary se blíží.  Prosíme, nezapomeňte potvrdit svoji účast na fara@woodcraft.cz. Stále hledáme pomoc s tlumočením na jejím slavnostním otevření. Jste-li jazykově vybaveni a máte-li chuť se zapojit do organizace a zajištění průběhu akce, zpravte nás prosím o tom na ustredi@woodcrat.cz. Již za 36 dní se těšíme na viděnou.
  • Julia A. Seton bude mít 30. 7. na UK  veřejnou přednášku Lovec vlků Ernest Thompson Seton. Více informací naleznete na našich webových stránkách - https://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zprava&id=1304&sid=
  • Přípravy ke spuštění obchůdku vrcholí a začátek prázdnin přinese i nové začátky pro ligový obchůdek.
  • Přestože jsou prázdniny stále před námi, odejdou tak rychle, jak přišly a co nevidět tu bude volební sněm zástupců. Kandidáti na nového náčelníka se mohou hlásit na ustredi@woodcraft.cz
  • Prosíme účastníky letního táboření na Kosáku, aby si nezapomněli aktualizovat v rezervačním systému odpracované brigády, nejlépe do 1. 7. 2019. V prvním červencovém týdnu Vám budeme rozesílat faktury za táboření.
  • Po dobu letních prázdnin se oficiální úřední hodiny ruší, ale kancelář je tu pro Vás i tak. Potřebujete nás navštívit? Domluvte se s námi prosím předem telefonicky nebo mailem.
foto
foto
 
 
Foto: Filip Chmel - Maski
 
 
 
Marie Palasová - Máša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.