Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Květnové náčelnictvo

(27.5. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
 
 
  • Obrovské poděkování patří všem účastníkům dřevní brigády, kteří se v nemalém počtu sešli druhý dubnový víkend, na Kosím potoce. 
  • Děkujeme naší hospodářce Lucce Vaňkové za velký jarní úklid, díky kterému jsme v kanceláři objevili skryté poklady jako např. desku s vítězi Kiwendothy od roku 1985 do 1995. Rádi bychom zápisy doplnili a dále v nich pokračovali. 
  • Prostřednictvím konferenčního hovoru  s náčelnicí Changleska Thozi – Ivanou Šircovou se nám podařilo doladit konečné znění smlouvy o údržbě pozemků na Samechově. 
  • Jak je to s placením táborových poplatků,  slevami a stornem rezervace, na koho se obrátit při řešení neočekávaných událostí – to vše naleznete na webu u základen – Kosí potok - v samostatné záložce s názvem Ceník.
  • Letošní Velké hry se nesou v duchu experimentu. Probíhají formou výzev, kdy ta první    v podobě kešek je již spuštěna.
  • Oslava Fary – v tuto chvíli k Vám již doputovaly naše pozvánky k slavnostnímu  otevření Fary. Prosíme potvrďte svoji účast na fara@woodcraft.cz . Těšíme se s Vámi všemi na viděnou 1. 8.
  • Výzva – hledáme pomoc s tlumočením na slavnostním otevření Fary. Jste-li jazykově vybaveni a máte-li chuť se zapojit do organizace a zajištění průběhu akce, zpravte nás prosím o tom na ustredi@woodcrat.cz .
  • Na Darujme.cz jsme spustili sbírku na tábor v Banátu. Sdílejte a šiřte prosím dále, ať se o tom dozví co nejvíce lidí.
  • Aktuálně probíhá výběr stavební firmy na realizaci tepelného čerpadla na Fram. Kdyby měl někdo tip na firmu s dobrými referencemi budeme za něj rádi.
  • Letos nás na Sněmu zástupců čeká volba náčelníka a náčelnictva. Zájemce prosíme, nechť nás o své kandidatuře zpraví na ustredi@woodcraft.cz
  • V kanceláři je k dispozici posledních 20 kusů publikací Týpí jako domov. Znáte to, kdo dřív přijde… tak neváhejte.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.