Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Březnové náčelnictvo

(14.3. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
  • Náčelnické zkoušky jsou již za dveřmi. V letošním roce byl o zkoušky obrovský zájem, který výrazně přesahoval naše kapacity. Na přihlášené účastníky se těšíme 15. 3. – 17. 3. ve sv. Jánu, na které se nedostalo, v příštím roce.
  • Náčelnictvo odsouhlasilo rozpočet dotace od MŠMT, která nám bude poskytnuta ve stejné výši jako v loňském roce – 1 520 100,- Kč.
  • Proběhla debata o budoucnosti a dalším směřování Ligy, příštím náčelníkovi a náčelnictvu. Letošní rok je totiž rokem volebním.
  • Publikace Korálkové činy je natolik oblíbenou, že objednáváme její dotisk, a to v novém kabátku. Na základě Vašich podnětů dojde ke změně vazby z lepené na kroužkovou. Věříme, že se našim nejmenším bude s knihou lépe manipulovat a prodloužíme tak i její životnost. Na příští rok také plánujeme její obsahovou revizi. Pokud máte nějaké podněty na vylepšení, kontaktujte Terku Chmelovou - tereza.chmelova@email.cz
  • Zapojte se a tvořte společně s námi online tvář Ligy. Stále hledáme dobrovolníka grafika webových stránek. Kontaktovat nás můžete na ustredi@woodcraft.cz
 
foto
foto
foto
fotofoto
 
Marie Palasová - Máša
Fotografie: Filip Chmel - Maski, Pavel Spálený - Yučikala Wičaša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.