Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Lednové náčelnictvo LLM

(23.1. 2019)
Stalo se » V LLM » Zprávy z náčelnictva
Letošní první, novoroční setkání proběhlo mimo obvyklé prostory kanceláře ligy. Po schůzování se část náčelnictva vypravila nocovat do míst, kde bylo postaveno vůbec první týpí u nás – na Plešivec.
 
foto     foto     foto
 
 
 
A co že jsme to na 208. zasedání probírali?
  • Připravujeme žádost o investiční dotaci na Fram – investiční záměr se týká změny ve vytápění, a to ze současného kotle na ekologičtější variantu tepelného čerpadla.
  • Práce v kanceláři se nese v duchu papírování, papírování a zase papírování. Začátkem ledna jsme podali 1. monitorovací zprávu za projekt OPVV, následovalo vyúčtování pro MHMP Naplňování Koncepce podpory mládeže, pokračujeme vyúčtováním MHMP - Celoměstské programy podpory využití volného času dětí a mládeže a vše završíme vyúčtováním dotace z MŠMT.
  • Časopis Woodcraft má nového sazeče. Redakční rada pro letošní rok rozšířila svoje řady o Janču (Jana Vinklerová).
  • Zprávy z náčelnictva završíme velmi pozitivně, neb plánovaná letní návštěva Julie Seton, k příležitosti slavnostního otevření fary, je na dobré cestě. Julie taktéž přichází s nabídkou knih Trail of an Artist-Naturalist - Autobiography of Ernest Thompson Seton a Gospel of the Redman, každou z nich po $ 15 (USD). V případě zájmu o knihy pište na ustredi@woodcraft.cz.

 
Marie Palasová - Máša
fotografie: Jan Bejček - Tokhatamani

Komentáře, diskuze

24.1. 2019 8:09
@VHrstur
Zdravím ;)
Moc rád se účastním zkoušek a zjistím, kde se musím zlepšit.
Prozatím nejsem členem

Kolik je pět plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.