Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Zprávy z náčelnictva

(14.12. 2018)
Stalo se » V LLM
  • Hospodářka Lucka informovala o vyúčtování dotací kmenům a předložila aktuální čerpání rozpočtu.
  • Mimo tradičního osazenstva náčelnictva se také zasedání zúčastnili tři hosté – Wichanpi, Okeya a Janča. Setkání bylo přínosné, neboť nás provedli jednotlivými kroky a přiblížili nám tak celý proces tvorby časopisu Woodcraft, zjistili jsme potřeby členů redakční rady a vyladili je s našimi představami. Společně jsme nastavili další jeho fungování, zejména pak vydávání časopisu v pravidelných čtvrtletních intervalech. Letošní čtvrté číslo očekávejte ve Vašich schránkách v průběhu ledna.
  • Jak jsme Vás již informovali v článku na našich stránkách, zúčastnili jsme se křtu Ablákelovy knihy Týpí jako domov. Kniha bude od příštího týdne dostupná v ligovém obchůdku. Přislíbeno máme pouhých 30 ks výtisků, proto zájemci příliš neotálejte. https://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=stalose&id=454&sid=
  • Náčelnictvo se loučí s kmenem Národ 4 živlů, jehož zánik odsouhlasilo a vítá nový plzeňský kmen Stromolezců, v čele s náčelníkem Netopýrem (Tomáš Macek).
  • Světlo světa spatřila také pozvánka na Ples LLM 2019 na počest zakladatele Woodcraftu. Došlo ke změně termínu z lednového na únorový, poznamenejte si ve svých diářích a kalendářích. Vstupenky jsou již v předprodeji za zvýhodněnou cenu. A chcete vědět hlavní cenu tomoboly? Tak tu nám organizační tým úspěšně tají.
  • Náčelnictvo také projednávalo znění smlouvy o správě Samechova.
  • Kancelář funguje ve svém každodenním režimu komunikace s Vámi, s náčelnictvem, s veřejností. Aktuálně v součinnosti s hospodářkou zpracováváme vyúčtování dotace MŠMT, investici na FRAM. Dále zpracovávám Vaše platby za členské příspěvky, těm, kteří je již uhradili, děkuji a ostatním se připomínám s termínem do 31. 12. 2018 včetně.
  • Výzva z minulého sdělení je stále aktuální – hledáme dobrovolníka, který by se věnoval organizačně publikační činnosti kmenů. Co od Tebe očekáváme? Budeš pravidelně kontaktovat kmeny a sbírat od nich podklady k prezentaci jejich činnosti – tj. zprávy a fotky z akcí apod. Máš-li zájem zapojit se, napiš na ustredi@woodcraft.cz.
foto
 
Marie Palasová - Máša
foto: Aleš Sedláček - Tokaheya

 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.