Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Putování ML

(22.10. 2018)
Stalo se » V LLM
Zprávy neustále hlásí poslední slunečné dny, začínám si říkat, jestli ten článek bude dřív než sníh. Na stránkách se objevují nové a nové události a teď i zápis z Kiwendothy. Už je fakt nejvyšší čas; alespoň krátká vzpomínka na letní putování, která vás může třeba naladit na blížící se zimu, sněžnice a všemožné lyže. Hory jsou skvělé za každého počasí, to jsme zjistili hned první den, kdy trochu zapršelo. 
 
Výborně, celý prázdniny ani nekápne a teď strávíme den v boudě, protože furt leje.
 
foto
 
Náladu nám to nezkazilo a ve více méně nepromokavých svršcích jsme nakonec vyrazili dál i v dešti. Počasí se nakonec celkem umoudřilo a aspoň nebylo vedro. Následovala přehlídka vrcholů, odkud byl den ode dne lepší výhled.
 
foto
Rakytov

foto
Ploská
 
foto
Borišov při východu slunce

 
foto
Ostredok

foto
Žobrák

foto
Stoh

foto
Vel´ký Rozsutec

foto
Malý Rozsutec (fotka pro nábor do modelingové agentury)
   
foto   foto
Pod vedením zkušené horské vůdkyně Sagitty jsme se neztratili a zažili příjemný týden na Velké a Malé Fatře. A ačkoliv nás od prvního večera provázely zkazky o medvědech a medvíďatech, i když se každý večer z přístřechů linula vůně opravdu vybraných večeří, žádné jsme nepotkali. Tak třeba příště…
 
Karolína Dandová - Karča

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.