Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Kašpárkohraní

(5.6. 2018)
Stalo se » V LLM
foto

V neděli 3. 6. proběhlo v Oboře Hvězda Kašpárkohraní – mejdan pro děti všeho věku. Hráli fantastické kapely (Kašpárek v rohlíku ani Tomáš Klus nemohli chybět) a návštěvníci si mohli vyzkoušet všelijak sportovní, dovednostní nebo vědomostní aktivity. Ať už ragby, pozemní hokej, gymnastiku nebo lezení po lanových překážkách ve výškách, tak i chození po různých materiálech (pro odvážné po skle a hřebících) a třeba i poznávání tropických rostlin. Prostě to byl skvělý den pro rodiny.

Liga lesní moudrosti zde postavila týpí, ve kterém se právě o Lize celý den povídalo, indiánsky pomalovala řadu rozesmátých nejen dětských tváří a naučila malé i velké rozdělat oheň křesáním. Díky tomu, že jsme byli součástí Stezky poznání, vzalo do ruky pazourek a ocílku téměř 500 dětí a rodičů. Radost a nadšení z vykřesaných jisker nebo dokonce rozfoukaného ohně se nedá popsat slovy. Stejně tak zarputilost tatínků a hrdost maminek. Prostě byla to výzva pro všechny, ale každý se tomu postavil čelem. Úspěšní jiskrostrůjci získali razítko do herní karty a pozvánku na Indiány z Točníku (15. a 16. září). Tam budeme také křesat, takže všichni, co trénovali na Kašpárkohraní mají velkou výhodu. Kdekdo se zajímal i o to, jak vyrobit práchno nebo kde najít pazourek. Těšíme se, že se s mnohými potkáme nejen na Točníku.

Pohled do týpíHrací karta  Stezky poznáníRazítko dostal ten, komu se podařilo alespoň
Všichni malí bojovníci byli pomalovániKřesali prostě úplně všichni Všude chodili baby punkáči Děkujeme všem pomocníkům
 
Děkujeme všem, kdo nám pomohl, s přípravou nebo zapůjčením vybavení. Obzvláště pak velké díky těm, kteří šířili povědomí o LLM v neděli s námi. Bylo to náročné, ale máme z toho opravdu dobrý pocit. Jste prostě skvělí.
 
Tomáš Sadílek - Chlup

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.